cut-eAz innovatív, online HR megoldásokat kínáló cut-e Hungary ezúton hívja meg az emberi erőforrások alapképzés és felsőoktatási szakképzés hallgatóit a cut-e nemzetközi versenyére, a Theta Award-ra.

A Theta a cut-e díja az inspiráló HR ötletekért, melynek nemzetközi versenyét idén rendezik meg harmadik alkalommal.

A Theta nemzetközi díjat a cut-e alapította, aki a világ piacvezetője az innovatív online képességtesztek és személyiség-kérdőívek tervezésében és megvalósításában toborzás, kiválasztás és fejlesztés céljaira.

Miről szól a verseny?

A Theta díjat olyan HR termékekkel vagy HR folyamatokkal kapcsolatos ötletekért adják át, melyek:

  • Tökéletesítik a HR területén történő mérést, értékelést és döntéshozást
  • Hozzásegítik a növekedéshez mind az alkalmazottakat, mind a szervezeteket – személyes és pénzügyi szempontból
  • Pozitív élményt és tapasztalatot jelentenek az alkalmazottaknak és a vállalatoknak is
  • Inspirálják, előmozdítják az emberek karrierjét és szakmai fejlődését

Ki jelentkezhet?

A verseny nyitott a felsőoktatási intézmények minden hallgatója számára, aki szeretné megmutatni saját ötletét, mellyel inspirálja a HR területén az újításokat, az innovációt. Bármilyen Bachelor, Master vagy doktori képzésben részt vevő hallgató jelentkezhet a versenyre, bármilyen inspiráló HR ötlettel, projekttel, kutatási témával.

A jelentkezés folyamata

Van egy ötleted? Ha kellően átgondolt és megalapozott, nyújtsd be bátran. Nem feltétel, hogy már meg lett-e valósítva korábban, ki lett-e próbálva a gyakorlatban, vagy pilot kutatás készült-e vele kapcsolatban.

Egyszerűen jelentkezhetsz: maximum 900 szóban vázold fel ötletedet és nyújtsd be az online jelentkezési felületen. Az ötletek benyújtásának határideje: 2016. december 31.

Ha nem vagy biztos benne, hogy az ötleted megfelel-e az elvárásoknak, vagy ha szeretnél tippeket kapni az ötleteddel kapcsolatban, írj az info.hungary@cut-e.com e-mail címre.

Theta díj

Ha Te nyersz, megjutalmaznak egy kezdő csomaggal, mellyel sikeressé tesznek Téged és ötletedet! A díj nyertese segítséget kap, hogy ötletét átültethesse a valóságba. Az ajándékcsomag coaching, marketing tanácsadás és támogatás kombinációja, illetve tartalmaz egy 4.000 eurós kezdőtőkét is. Továbbá jár mellé egy utazás Hamburgba, a cut-e központjába, hogy a győztes átvehesse a díjat, emellett Hamburgban lehetőséget kap rá, hogy bemutathassa ötletét 150 HR szakember előtt.

Szavazás

A kiválasztás folyamatának első részét a cut-e belső zsűrije végzi. Az alkalmasnak talált ötleteket ezután nyílt szavazásra bocsátják a közösségi média felületein keresztül – vagyis csak egy megfelelő ötletet kell beadnod, és barátaid máris szavazhatnak rá. Egyes országokban lehetnek helyi versenyek is a nemzetközi megmérettetés mellett. A cut-e fenntartja magának a jogot a végső döntés meghozatalára.

Ha kérdésed lenne a jelentkezéssel kapcsolatban, vagy hogy megfelelő-e az ötleted vagy projekted, keresd fel a céget iránymutatásért az info.hungary@cut-e.com e-mail címen.

További információ itt. >>>