Szeretnél alaposan felkészülni az emelt szintű érettségire? Segítünk!
2024. februári kezdéssel emelt szintű érettségi vizsgafelkészítőt indítunk kereskedelem-közgazdaságtan és történelem tárgyakból!

Üzleti adattudomány alapszak a Pannon Egyetemen
Kereskedelem-közgazdaságtan és történelem
A Kereskedelem-közgazdaságtan emelt szintű érettségi felkészítő online formában valósul meg. Igény esetén személyes részvételre is biztosítunk lehetőséget (min. 5 résztvevő esetén).

A Történelem emelt szintű érettségi felkészítő e-learning formában valósul meg, ami azt jelenti, hogy a résztvevőknek online hozzáférést biztosítunk a tananyaghoz, amelyet a saját tempójukban, a saját időbeosztásuk szerint, önállóan dolgoznak fel. Igény esetén konzultációs lehetőséget biztosítunk.

A Kereskedelem-közgazdaságtan emelt szintű érettségi felkészítő 2024. február 9-én indul, 2024. május 4-ig tart.

A Történelem emelt szintű érettségi felkészítő e-learning tananyagához 2024. február 9-től biztosítunk hozzáférést a résztvevőknek.

A Kereskedelem-közgazdaságtan emelt szintű érettségi felkészítő foglalkozásai minden héten pénteken a délutáni órákban lesznek, 1,5 órás terjedelemben. A pontos időpontot a jelentkezőkkel történt egyeztetés után határozzuk meg.

A Történelem emelt szintű érettségi felkészítő esetén nem lesznek foglalkozások, a résztvevők a saját tempójukban haladnak. Igény esetén konzultációs lehetőséget biztosítunk.

Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Kar kollégái:

  • Kereskedelem-közgazdaságtan: Éles Barna Attila, mesteroktató
  • Történelem: Dr. Gaál Bernadett, oktatási szakértő

A tanfolyam részvételi díja 10.000 Ft, amely összeg a PE-GTK valamely szakára történő sikeres felvétel esetén a hallgatónak egyszeri ösztöndíj formájában visszafizetésre kerül.

Jelentkezési határidő: 2024. január 25. – A jelentkezés a 2024. tavaszi felkészítőkre lezárult. Megértésedet köszönjük.

Ha bármi kérdésed van a felkészítővel kapcsolatban, a felveteli@gtk.uni-pannon.hu e-mail címen felteheted.

GYŰJTSD A FELVÉTELI PONTOKAT!

Ha 2024-ben a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Karára felvételizel, és az Emelt szintű érettségi felkészítőt lezáró szintvizsgán megfelelt minősítést érsz el, akkor 15, kiválóan megfelelt minősítés esetén pedig 25 intézményi pontot kapsz tőlünk a felvételi során.