Egyetlen mondat, amiből Rád fognak emlékezni! Lehet, hogy ennyi is elég ahhoz, hogy a bemutatkozásod kiemelkedjen a többi jelentkező közül. De hogyan állj neki a motivációs videónak, levélnek? Segítünk!

Hogyan készíts motivációs videót és levelet?

Horváth Ádám, a 2020-as Magyar Nyilvános Beszéd Bajnokság győztesének, a Pannon Egyetem öregdiákjának közreműködésével készítettünk egy videós gyorstalpalót, ami segítséget nyújt Neked ahhoz, hogyan készíts igazán ütős motivációs levelet és videót.

Amiről szó lesz a videókban:

1. Tervezés – Hogyan határozd meg a fő üzenetedet?

2. Rendszerezés – Hogyan rendszerezd a gondolataidat?

3. Tuti tipp – Egy struktúra, ami biztos segítség gondolataid rendszerezéséhez

4. Tippek motivációs levélhez – Így lesz emlékezetes a motivációs leveled

5. Videófelvétel – Tippek, trükkök a felvétel elkészítéséhez

Ha szeretnél hozzáférni az ingyenes felkészítő videókhoz, kattints az alábbi gombra és regisztrálj!

GYŰJTSD A FELVÉTELI PONTOKAT!

Ha 2024-ben a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Karára felvételizel, és készítesz egy motivációs videót és levelet 2024. május 15-ig,  akkor megfelelt minősítés esetén 15, kiválóan megfelelt minősítés esetén 25 intézményi pontot kapsz tőlünk a felvételi során.*

*FIGYELEM! Intézményi pont akkor jár, ha a motivációs videót és levelet is elkészíted. Mindkettőt a Gazdaságtudományi Kar online felületére kell feltöltened 2024. május 15-ig. A felület elérhető itt. >>>

Kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal a felveteli@gtk.uni-pannon.hu e-mail címen vagy a +36 88 624 – 137 telefonszámon.