PMRA Pannon Egyetem TÁMOP-4.2.2.-B-10/1-2010-0025 kódú, Tudományos képzés műhelyeinek támogatása a Pannon Egyetemen című projekt, GSDI alprojektjének keretében elkészült a Gazdaságtudományi Kar első önálló szakmai angol nyelvű folyóirata a Pannon Management Review (PMR), melynek első száma 2012 decemberében jelent meg nyomtatott kötet formájában.

A folyóirat fő célkitűzése, hogy hidat képezzen a vezetés-szervezés elmélete és gyakorlati alkalmazásai között; meghatározó eszközévé váljon a Pannon GTK hírneve építésének és kiterjesztésének; továbbá Magyarország egyetlen angol nyelvű menedzsment folyóirataként, pár éven belül szakterületének nemzetközileg is jegyzett periodikája legyen.

A kiadvány elsődlegesen a régió (Közép-Kelet-Európa) üzleti és menedzsment kérdéseivel foglalkozik, elsősorban empirikus kutatásokon alapuló cikkek kizárólagos angol nyelvű megjelentetésével. Az eredeti kutatásokon alapuló tanulmányok a menedzsment kérdéskörének aktuális témáival foglalkoznak, azon belül is leginkább az ellátási lánc menedzsment, tudásmenedzsment, szervezeti kultúra és a versenyképesség témakörét érintik.

A folyóirat egyúttal platformot biztosít a térségbeli vállalati, üzleti praxis bemutatására is. A lap elsődlegesen egyetemi oktatók, kutatók, illetve vállalati döntéshozók számára készül.

A szakfolyóirat, amelynek főszerkesztője Dr. Veres Zoltán egyetemi tanár, évente 4 alkalommal jelenik meg. Az első szám 2012 decemberében jelent meg.

Tovább a Pannon Management Review honlapjára. >>>