BalluffHallgatóink a Balluff Elektronikai Kft.-nél jártak gyárlátogatáson. Tapasztalataikat Molnár Renáta foglalta össze.

“2016. április 14-én, csütörtökön a Pannon Egyetem hallgatóiból álló csoport Dr. Kovács Zoltán tanár úr vezetésével látogatást tett a Balluff Elektronika Kft.-nél Veszprémben, termelés és szolgáltatásmenedzsment II. tanóra keretében.

Reggel 8 órakor találkoztunk a helyszínen, majd az illetékes szakember körbevezetett minket a gyár területén. Először bemutatta a vállalat történetét és működését, ekkor megtekinthettünk egy kisebb videót az üzemek látogatása előtt, illetve megtudhattuk, hogy a cég 50 éves tapasztalattal rendelkezik a szenzortechnika területén. Ezt követően három üzemet jártunk végig, melynek során megfigyelhettük a termékek előállításának folyamatát, valamint megtekinthettünk néhány elkészült terméket is. Megtudtuk, hogy a vállalat fő jellemzője, hogy megbízható technológiával és a legmodernebb elektronikával dolgoznak, illetve, hogy az ügyfelek elvárásaihoz alkalmazkodó megoldásokat kínálnak. Lehetőségünk volt megtekinteni a kanban ládákat is, ahol az alapanyagokat fifo módszer alapján tárolják polcos elrendezésben.

A gyárlátogatás során a gyakorlatban is megfigyelhettük a termelés és szolgáltatásmenedzsment II. tanóra keretében tanultakat.”

A Balluff Elektronikai Kft. várja a Pannon Egyetemen végzettek jelentkezését álláslehetőségeikre.