A 2012. szeptemberében induló képzésekre történő jelentkezés során az alábbi új változásokkal kell számolniuk a jelentkezőknek:

– gazdasági alapképzésben államilag finanszírozott képzés az országban mindenütt csak alkalmazott közgazdaságtan, nemzetközi gazdálkodási és közszolgálati szakokon lesz! Az államilag finanszírozott képzésben országosan mindenhol 2012-től új típusú hallgatói szerződést kell aláírni, amelyben a diákok
“azt vállalják, hogy a képzési idejük kétszereséig (ez lehet hat, tíz vagy tizenkét év) Magyarországon vállalnak munkát. Ha külföldre mennek, vissza kell fizetniük a képzési díjukat.

Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Karán államilag finanszírozott képzésben indul 2012. szeptemberében: az összes felsőfokú szakképzés, az alkalmazott közgazdaságtan, a nemzetközi gazdálkodási és a műszaki menedzser alapképzési szak, valamint az összes mesterszak.

a gazdasági alapképzések további szakjain költségtérítési díjat kell fizetni az országban mindenütt. A költségtérítési díjat az összes felsőoktatási intézményre vonatkozóan a felvi oldalán, illetve a linkre kattintva megtalálhatják. Az angol nyelvű képzéseknél nyelvi hozzájárulási díjat kell fizetni.

Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Karán az állam által előírt minimum díjjal, azaz 150.000,-/félév képzési díjjal kell számolni az üzleti képzések területén, mely összeg a tavalyi költségtérítés inflációval növelt értéke. A költségtérítés tartalmazza a nyelvoktatás, a szakmai idegen nyelvű tantárgyak költségét is, így külön díjat nem kell fizetni. Költségtérítéses képzési formában az összes felsőfokú szakképzési szak, az összes alapképzési szak, valamint az összes mesterképzési szak indul.

a módosult felvételi jelentkezési határidő: 2012. február 24. A felvételi jelentkezést mindenképpen elektronikus formában adják be idén! Az elektronikus jelentkezéssel kiszűrhetők azon hibák, amelyek az időközbeni változások miatt nehezen követhetők (pl. ha egy szak megszűnt, a finanszírozási forma megváltozott).

AKTUÁLIS FELVÉTELI HÍREKET BLOGUNKBAN ILLETVE A FACEBOOK-ON TALÁLHAT.

TOVÁBB A FELVÉTELI ALOLDALUNKRA!