2019. március 8. (péntek) 8.30-15.30 – Székesfehérvár Jelentkezzen most!

Előadást kell tartanom, de hogyan?

Elgondolkozott már azon, hogy mitől lesz egy előadás „ütős”? Milyen előadási technikák állnak rendelkezésre, hogy lenyűgözze munkatársait vagy akár vezetőit? Sokszor felmerül Önben a kérdés a felkészülés során vagy az előadás közben: „Hogyan kell úgy előadást tartani, hogy lekössem a közönséget?”, „Mit tehetnék annak érdekében, hogy a beszédem a lehető legsikeresebb és legmaradandóbb legyen?”

Kinek szól a képzés?

Ezt a képzést elsősorban olyan vállalkozóknak és nem vállalkozóknak ajánljuk, akik időnként előadást tartanak kollégáiknak vagy ügyfeleiknek és szeretnék fejleszteni előadói készségeiket a még nagyobb siker érdekében!

A képzés célja a résztvevők előadókészségének javítása és meglévő tudásuk továbbfejlesztése a vállalkozásuk sikerességének növelése érdekében.

Tematika:

Mire lesz képes az, aki elvégzi a képzést?


A képzés eredményeképpen a résztvevők képesek lesznek:

Módszertan, megközelítés:
Interaktív, a résztvevők bevonására, sok gyakorlásra és egymásnak adott visszajelzésre épülő módszer

Létszám: Csoportonként max. 8 fő

Időtartam: 1 nap (9.00h-17.00h)

A képzés vezetője Makkay-Chambers Adrienne menedzsment tréner, coach

Adrienne küldetésének érzi, hogy tréningek, illetve coaching keretében megossza nemzetközi szaktudását és tapasztalatait magyaroszági vezetőkkel és szakemberekkel, hogy ezáltal támogathassa őket munkájuk sikerességének növelésében.

Adrienne első diplomáját az ELTE BTK-án szerezte, majd hosszú ideig Angliában élt. Magyarországra visszatérve a Deloitte menedzsment tanácsadója, majd közép-európai regionális képzési vezetője lett.

2002 óta szabadúszó trénerként, tanácsadóként és coachként dolgozik Európa-szerte; ügyfelei között szerepel a Deloitte EMEA, a Morgan Stanley, a Renault, az ISG Personalmanagement, a Magnetec Ungarn, a BPP University (London), az International Business School (IBS, Budapest), a Wilson Learning Europa, stb.
Közben Executive Coach és Mentor képesítést szerzett a KPMG-BME Akadémián, ill. posztgraduális Human Resource Development diplomát a londoni BPP University-n, ahol évekig tanított képzés-fejlesztést és HR-t, – akárcsak a budapesti IBS-en.

A CIPD és a Wilson Learning akkreditált trénere, tagja a legmagasabb szintű brit és magyar HR szakmai szervezeteknek, a CIPD-nek és a HSZOSZ-nek.

 

Részvételi díj: 49.500 Ft + ÁFA/fő

Jelentkezzen most a székesfehérvári képzésre!

Vissza a tréningnaptárhoz! >>>

Vissza a vállalati tréningekhez! >>>