Dobd fel a nyarad!

Tudod, mi a közös James Bondban, Indiana Jonesban és minden izgalmas sztori főhősében? Az elszántság, a kalandvágy, és az, hogy míg bejárják a világot, teljesítik a feladatukat. És mi újság veled? A Te életed nagy kalandja elkezdődött már? Talán majd egyetem után? Talán majd később? Talán majd csak megtörténik… nem? De mit szólnál hozzá, ha Te döntenél?

Ha akkor és ott kezdődne a saját kalandod, amikor és ahol Te szeretnéd? Akár jövő hónapban? Mondjuk Prágában? Vagy inkább… valahol Peruban? És mit szólnál 6 héthez az görög mítoszok földjén?

Eljött a Te időd, a Te lehetőséged, hogy meghozd életed egyik legjobb döntését! Az új barátok és az új kultúrák megismerése mellett pedig olyan feladatokkal fejlesztheted képességeidet, melyeket te választasz ki, s melyek értékes tapasztalatokat jelentenek neked az egyetem utáni életben is. Az AIESEC célja, hogy segítsen neked kihasználni a rengeteg lehetőséget, mely a fiatalok rendelkezésére áll, felkutassa a számodra legelőnyösebb feladatot egy 6-8 hetes önkéntes gyakorlat elvégzésére a világ egy általad választott pontján.

Információk a http://bit.ly/önkéntesgyak oldalon történő regisztráció után, vagy személyesen az AIESEC irodában (C épület, baloldali folyosó), ahol már várunk Téged! Szerezz egy bőröndöt, és szerezz egy életre szóló élményt!

Jelentkezési határidő: ÁPRILIS 14. 23:59

greeceindia

Kérlek, támogasd munkánkat egy nagyon rövid kérdőív kitöltésével! Teljesen anonim és nem több, mint 3 perc kitölteni! http://bit.ly/kutatas1303

Köszönjük szépen!

AIESEC Veszprém Helyi Bizottsága

8200, Veszprém, Egyetem utca 10.

’C’ épület, baloldali folyosó
AIESEC irodai telefon:  +36 30 855 55 23
Email: aiesec.veszprem@aiesec.net

Facebook: www.facebook.hu/AIESEC.Veszprem

Honlap: www.aiesec.hu/veszprem

china