Forrás: Christian Haugen

Forrás: Christian Haugen

Megvannak már a terveid a nyárra? Csalódott vagy, hogy szeptemberben újra el kell kezdened tanulni? Most itt a lehetőség, hogy a BEST-tel meghosszabbítsd a nyarat, és kiutazz Európa legszebb és legszínesebb városainak egyikébe!

Csatlakozz a BEST-hez, fejleszd angoltudásod, találj új barátokat és érezd jól magad!

Hogy mi vár rád?

  • 1 általad választott európai ország
  • 7-14 fergeteges nap
  • 21 hozzád hasonló egyetemista
  • Rengeteg élmény, újdonság

Ha szeretsz utazni és különböző kultúrákkal megismerkedni, most a BEST-tel 10 he lyszín közül választhatsz! Ankara, Barcelona, Brassó, Nápoly, Róma, Szófia, Trondheim, Torino, Valladolid, és Varsó csak Rád vár!

A BEST kurzusok a legfelkapottabb, legérdekesebb témákba engednek betekintést úgy, ahogy az egyetemen soha nem tanulhatnál ezekről. Délelőttönként 2-3 óra egyetemi előadás, délutánonként kirándulások, városnézés, csapatépítő programok, esténként pedig felejthetetlen szórakozás!

Kattints ide,  és találd meg a Téged legjobban érdeklő témát!

Mi okod lehetne, hogy kihagyd ezt az óriási lehetőséget? Nincs pénzed külföldi utazásra? Ez legyen az utolsó szempont! A helyi BEST csoport állja a szállásod, élelmezésed és a bulik nagy részének költségeit. Neked mindössze az utazást és némi költőpénzt, no meg egy maximum 15 eurós jelképes díjat kell biztosítani.

Jelentkezési határidő: 2011. május. 22. 23.00

És hogy neked mit kell tenned ezért?

Csak regisztrálnod kell az említett honlapon, írnod egy rövid, könnyed hangvételű angol motivációs levelet, amit hozzád hasonló egyetemisták olvasnak majd (tehát minél frappánsabb, annál jobb!), és azt feltölteni a jelentkezési lapodra! A levél megírásában a BEST tagjai szívesen segítenek Neked, fordulj bátran hozzájuk! Megtalálod őket a B épület alagsorában lévő irodában (NDI), valamint minden kedden 19.30-tól a B212-ben tartott gyűléseiken!

Ha kérdésed van, írj a bestvpcourses@gmail.com e-mail címre, vagy hívd a +3630-5751344-es telefonszámot.