Az V. Bakony Expon jubiláltunk mi is!A 2018. november 9-11. között megrendezett Bakony Expon a Gazdaságtudományi Kar oktatói és hallgatói idén is felmérést végeztek a látogatók és kiallítók körében, ahogy az elmúlt években mindig. A 16 ezer fős közönségből kicsit több, mint 9.300 főt kérdeztünk le!

A kérdőívezés során begyűjtött eredmények alapján tett javaslatainkat és észrevételeinket a szervezők, vagyis Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Bakony-Balaton TDM évről évre felhasználja az Expo szervezése és lebonyolítása során.

A felmérésekben részt vettek a Gazdaságtudományi Kar angol és magyar nyelvű gazdálkodási és menedzsment alapszakának hallgatói, az angol és magyar nyelvű turizmus-vendéglátás alapképzési szak hallgatói, valamint a pénzügy és szamvitel szak hallgatói.

Külön érdekesség, hogy a PE-GTK hallgatóiból és oktatóiból álló Helyben a Hely(i)ért Vidékfejlesztő Egyesület támogatásával, a külföldi hallgatókkal a tavalyi év során megkezdett közös főzések most megjelenhettek a Bakony Expon is. Köszönet érte Jakab Ibolyának, a Városháza marketing munkatársának, aki az Expo szervező csapat egyik szíve-lelke.

Így szombaton a Főző-Világ keretében 18 féle ételt készítettünk: magyart a PE-GTK hallgatói, törököt, máltait, spanyolt és litvánt pedig a Lélektér Alapítvàny és a PE-GTK külföldi önkéntesei és hallgatói közreműködésével.

A szervezésben, előkészületekben és a lebonyolításban is jelentős szerepet vállalt oktatási referensünk, Zaránd Sziszi, Molnár Gábor és Kovács Vivien mester-, Molnár Gergő alapszakos, valamint Dudás Olivér korábbi és Alberti Zsolt leendő hallgatónk.

Összesen 60 fő hallgatót delegáltunk és koordináltunk a hétvégén! Ez eddig rekordnak számít, csakúgy, mint az elemszám a kerdőívek esetében. Köszönjük szépen a lelkes csapatnak a hihetetlen nagy munkát!

A Gazdaságtudományi Kar standján is folyamatos oktatói jelenlétet biztosítottunk egész hétvégén. Köszönjük szépen a kollégáknak is, hogy ők is velünk tartottak. Köszönet Biermann Margitnak, Neumanné Dr. Virág Ildikónak, Dr. Nagy Andreának, Dr. Madarász Eszternek, Dr. Sulyok Juditnak és Dr. Dániel Zoltánnak.

Porga Gyula polgarmester úr a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Kar több éves segítő munkájának elismeréseként díjat adott át Csizmadiáné Dr. Czuppon Viktóriának. Az ajándékcsomagban több helyi finomság is van, melyet meg lehet kóstolni az A/105-ös irodában!:)

Jövőre Veletek, ugyanitt! 😉  

Képgaléria itt >>>