A Gazdaságtudományi Kar szakjai továbbra is nagyon népszerűek. A felvételi eljárás keretében a Karra 699 hallgatót vettek fel, amelyből 569 fő állami ösztöndíjas. A gazdálkodási alapképzési szakok állami ösztöndíjas nappali tagozatára átlagosan 365 és 418 pont közötti eredménnyel nyertek felvételt a jelentkezők, a felsőoktatási szakképzések államilag támogatott nappali képzésein 315 és 373 pont között alakult a karra felvettek eredménye.

Az alapképzési szakok közül nappali tagozaton a Gazdálkodás és menedzsment, a Pénzügy és számvitel a Kereskedelem és marketing, valamint a Turizmus-vendéglátás szakon kezdheti meg a legtöbb hallgató a képzést. Levelező tagozaton az Gazdálkodás és menedzsment és Emberi erőforrások szakra vették fel a legtöbb jelentkezőt. Az angol nyelven indított alapképzési szakok közül a Nemzetközi gazdálkodás volt a legsikeresebb. A mesterszakok közül nappali tagozaton a Vezetés és szervezés és a Marketing, levelező tagozaton pedig a Vezetés és szervezés mellett az MBA szak bizonyult a legkeresettebbnek.  A felsőoktatási szakképzések közül nappali tagozaton a Turizmus-vendéglátás és a Pénzügy és számvitel, levelező tagozaton pedig a Pénzügy és számvitel, valamint a Kereskedelem és marketing szakon kezdheti meg a legtöbb hallgató a tanulmányait.

Hallgatóközpontú szemléletével, széles képzési kínálatával és angol nyelvű üzleti képzéseivel a Gazdaságtudományi Kar lehetőséget biztosít hallgatói számára egy sikeres karrierút megalapozására.

A pótfelvételi eljárás keretében a Gazdaságtudományi Kar minden olyan szakja meghirdetésre kerül, amely a normál felvételi eljárás eredményeképpen elindult.

A szeptemberben induló Alkalmazott marketing tanácsadó, Kutatási és innovációs menedzser/szakközgazdász, Humán- és szervezetfejlesztő tréner, Turisztikai projektmenedzser szakközgazdász/tanácsadó, és Vállalati irányítás és kontrolling szakközgazdász posztgraduális képzéseinken is lehetőség van a jelentkezésre.