Duális turizmusA Gazdaságtudományi Kar szakjai iránt az érdeklődés nőtt, annak ellenére, hogy az üzleti alapszakokra központilag meghatározott, kiemelkedően magas pontszámmal lehetett állami ösztöndíjas képzésre bekerülni 2016-ban is.

A tavalyi évhez képest közel 20%-kal nőtt a felvett hallgatók száma: összesen 706 hallgató nyert felvételt, amelyből 410 fő állami ösztöndíjas. A Kar az önköltséges képzésre felvett, legjobban teljesítő hallgatókat kedvezményekkel támogatja.

Az alapképzések közül a Turizmus-vendéglátás szak volt a legnépszerűbb. Levelező tagozaton az Emberi erőforrások alapképzési szakra vették fel a legtöbb jelentkezőt. A mesterszakok közül a Vezetés és szervezés, valamint a 2016 őszén először Székesfehérváron is induló MBA mesterszak viszi a prímet. Nagy népszerűségnek örvendtek a duális képzések, amelyek 2016 őszétől először indulnak a Karon.

Azon jelentkezők számára, akiknek most nem sikerült a felvétel, a Kar pótfelvételi eljárás során biztosít lehetőséget az újbóli jelentkezésre. Újdonságnak számít, hogy a pótfelvételi során a Kar az újonnan induló Kereskedelem és marketing felsőoktatási szakképzésre is várja a jelentkezőket.

Pótfelvételi információk hamarosan!>>>