Játékra hívjuk Veszprém lakosságát, kicsiket és nagyokat!

Gyere, játssz velünk az online Fotószafarin 2021. január 25-30. között szuper nyereményekért, és fedezzük fel együtt a királynék gyönyörű városát!

A JÁTÉK MENETE:

1. 2021. január 25-én feltöltünk a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Kar Facebook oldalára (https://www.facebook.com/pegtk) egy fotóalbumot veszprémi látnivalókat ábrázoló képrészletekkel.

2. A feladatod az, hogy találd ki a képrészlet alapján, hol járunk és melyik veszprémi nevezetességet ábrázolja a fotó.

3. Ezután keresd fel Te is a képen látható helyet, és kattints ott magadról/barátodról/barátnődről/családodról/csoportodról/stb. 1-2 fotót! Ez lehet selfie vagy normál fotó, a lényeg, hogy szerepeljetek rajta, és a helyszín is jól felismerhető legyen. Tehát nem egy-egy turisztikai attrakció képét várjuk, hanem vidám embereket a turisztikai attrakcióknál! 🙂

4. Majd kattints ide, és a jelentkezési lap segítségével töltsd fel az elkészült fotót! >>>

FIGYELEM! A jelentkezési lap kitöltéséhez gmail fiókba történő bejelentkezés szükséges! Amennyiben nincs gmail fiókod, kérjük, hogy fotó(i)dat küldd el e-mailben a kommunikacio@gtk.uni-pannon.hu címre.

5. A beküldött képeket ellenőrizzük, majd az értékelhető (jó minőségű, nem photoshopolt) képeket feltöltjük a Gazdaságtudományi Kar Facebook oldalán (https://www.facebook.com/pegtk) egy fotóalbumba.

FONTOS! A játékszabály elfogadásával hozzájárulsz ahhoz, hogy az általad készített fotót/fotókat Facebook oldalunkon megosszuk.


FONTOS INFORMÁCIÓK:

1. A fotók beküldésének határideje: 2021. január 30. (szombat), éjfél

2. A játék két kategóriában zajlik:

3. A nyerteseket sorsolással választjuk ki. Mindkét kategóriában 3-3 nyertest sorsolunk.

4. A sorsolás időpontja 2021. február 1. A sorsolás eredményét honlapunkon és Facebook oldalunkon tesszük közzé. A nyerteseket e-mailben értesítjük.

5. A játékra több attrakciónál készült fotóval is nevezhetsz. Sőt! Ahány különböző attrakciónál készült képet töltesz fel, annyiszor kerül a neved a kalapba, így nagyobb esélyed van nyerni!

6. A legtöbb fotóval nevező játékos különdíjban részesül.


NYEREMÉNYEK:

Egyéni kategóriában:

Csoportos kategóriában:


A részletes játékszabályzatot itt találod. >>>

Az adatkezelési tájékoztatót itt találod. >>>

A jelentkezési lapot itt találod. >>>

Ha a Fotószafarival kapcsolatban kérdésed van, vagy nehézségbe ütközöl a képfeltöltés során, kérjük, jelezd a kommunikacio@gtk.uni-pannon.hu e-mail címen, és segítünk.


A program az NKFIH-875-4/2020 azonosító számú „Társadalmi Innovációs Nemzeti Laboratórium” című projekt keretében valósul meg.