Vissza az oldal tetejére.
június  2016
HKSCPSV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Events on 2016. június 29.
  • Ünnepélyes végzős faültetés
    Starts: 6:00 du.
    Ends: 2016. június 29. - 7:00 du.
    Location: Pannon Egyetem, Veszprém, Egyetem u. 10, 8200 Magyarország
    Description: A Gazdaságtudományi Kar 2016. június 29-én 18.00 órakor tartja végzős emlékfaültetési ünnepségét az “A” épület parkjában.
    A faültetésre szeretettel várjuk a végzős évfolyamok hallgatóit, az oktató kollégákat és minden kedves érdeklődőt!
    További információ itt: http://www.gtk.uni-pannon.hu/unnepelyes-vegzos-faultetes-2016/
30 
Legyél Te is előadó a TEDxBenedekHegy-en!

Mi az a TED és a TEDx? Ez a videó elmondja a TED és TEDx történetét, dióhéjban:

 

“Ötletek, amelyeket megéri terjeszteni” – ez a TED és TEDx konferenciák szlogenje. 2016 őszén Veszprémben is megnyílik a lehetőség megtapasztalni ennek a lenyűgöző világnak az atmoszféráját.

Az első TEDxBenedekHegy rendezvényen központi téma: Túl a határainkon

“Szabályok és rendszerek hatják át az életünket. Kontrollálnak minket, így vagyunk képesek döntéseket hozni, vagy ismerős helyzetekben gyorsabban cselekedni. Vajon képesek vagyunk-e meghaladni a saját képességeinket, átlépve a fizikai, vagy mentális korlátainkon?

Közösségekben élünk, így nem csupán a saját korlátaink terelgetnek minket. Hogyan működik a mi közösségünk? Létezik-e tökéletes társadalom? Mire lehet képes egy közösség, ha betartja a saját szabályait?

A szabályok és törvények a természet minden szintjén hatással vannak ránk. Vajon a tudományos törvényszerűségek szigorú szabályok, vagy inkább jóindulatú javaslatok? Meddig feszegethetjük ezeket a határokat? Mi történik, ha átlépünk rajtuk?”

Ha téged is érdekel, mi rejlik a felszín alatt, milyen szabályok és rendszerek befolyásolják életünket, társadalmunkat, vagy a természetet, ott a helyed!

Jelentkezz és inspirálj másokat is!
Ha van olyan ötleted, történeted, felismerésed, vagy mondanivalód, amely másokat is gondolkodásra ösztönöz, jelentkezz előadónak!

Bármilyen területről is legyen szó, most lehetőséged nyílik megmutatni, hogy ott a helyed a 2016-os TEDxBenedekHegy színpadán!

Az előadói jelentkezésre két lehetőséged van:

1. Szöveges anyagot adsz le:
Ez esetben ezt a jelentkezési adatlapot és a szöveges összefoglalódat küldd el ide: hello@tedxbenedekhegy.com. A tárgy legyen ’Előadói jelentkezés’.

2. Videót töltesz fel Youtube-ra
Ez esetben ezt a jelentkezési adatlapot és a Youtube videód linkjét küldd el ide: hello@tedxbenedekhegy.com. A tárgy legyen ’Előadói jelentkezés’.

Az összefoglalót (akár szöveges, akár videó) úgy alkosd meg, hogy megtudhassák ki vagy, milyen ötleted/projekted van, és azt, miért lehet érdekes az előadásod a közönség számára.

A jelentkezés határideje: 2016. július 15. péntek éjfél.

A pályázatok elbírálása folyamatos, legkésőbb 2016. július 18-ig mindenkit értesítenek.

Jelentkezz mielőbb, hogy biztos helyed legyen a programban!

További informávió: http://tedxbenedekhegy.com/

Vezetői Akadémia Ifjú Logisztikusoknak

LogisztikaA Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Klubja Vezetői Akadémiát indít, melynek keretében gyakorlati, hasznosítható ismereteket adnak át a jövő logisztikai generációjának várhatóan ez év októberétől.

Ez a program abban segíti a pályakezdő fiatalokat, hogy gyakorló nagyvállalati vezetőktől sajátíthassanak el olyan tapasztalati tudást, melyet máshol, más módon nincs lehetőségük megszerezni. A kezdeményezés egyedülálló, elsősorban abban segít, hogy a fiatal tehetségek jó pár év múlva sikeres és eredményes vezetővé válhassanak.

Csatlakozz Te is a programhoz!

A Klub további kedvezményként felajánlja, hogy ha logisztikusként gyártó, kereskedő nagyvállalatnál helyezkedsz majd el, úgy 1 évig díjmentesen lehetsz a Klub junior szekciójának tagja.

Jelentkezésedet ide kattintva a kérdőív kitöltésével tudod elküldeni.

Vállalati kapcsolataink – Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft.

Tourinform Veszprém“A Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft., mint helyi TDM szervezet 2009 óta működik a városban és üzemelteti az 1998 óta létező turisztikai információs és marketing irodát (Tourinform Veszprém) valamint 2014 óta a Kossuth utcai turisztikai információs pavilont.

Az elmúlt 18 év alatt folyamatos és sikeres volt az együttműködés a Pannon Egyetemmel. Az irodai munkát legtöbbször a nyári szezonban segítették az egyetem hallgatói és szerezték meg nálunk szakmai gyakorlatukat. A gyakornokok kiváló szakmai kompetenciákkal, megfelelő nyelvtudással rendelkeztek, érdeklődőek voltak és hamar beilleszkedtek a munkahelyi környezetbe, így bátran ajánlottuk őket a jövőbeni munkaadóik részére.”

Bérczi Beáta
ügyvezető
Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft.

 

Vállalati kapcsolataink – Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt.

Szakmai gyakorlat Herenden“Minden munkáltató humán stratégiájának meghatározó eleme, hogy versenyképes munkaerőforrással rendelkezzék, ezzel is előnyre szert téve versenytársaihoz képest.

A jövő munkavállalóit a mában kell keresni! Ebből az elgondolásból kiindulva a Herendi Porcelánmanufaktúra örömmel kapcsolódott a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Karának duális és gyakornoki képzési rendszeréhez.

Olyan kollégákra van szükségünk, akik gyökerekkel és szárnyakkal rendelkeznek! A gyökereket az egyetemről hozott tudás adja, a szárnyakat pedig a munkáltató biztosítja. A Pannon Egyetemről hozzánk került fiatal diplomások szakismereteiken túl empatikusak és emberségesek, akarnak és képesek fejlődni, innovatívak és nyitottak a világra, rugalmasak és konstruktívak, hozzáértőek és befogadóak, vállalati kultúránkba szívesen illeszkednek be, egyúttal képesek a felelősségvállalásra.”

Dr. Simon Attila
vezérigazgató
Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt.

Legyél Te a GTK videobloggere!

Legyél Te a GTK videobloggere!Kreatív vagy? Érdekel a filmezés? Szeretsz szerepelni? Szívesen bekapcsolódnál a GTK pezsgő kulturális és szakmai életébe? Jelentkezz videobloggernek a Gazdaságtudományi Karon!

Mi a GTK vlogger feladata?

– Megbízása alatt legalább heti egy videót készít, amelyben a Gazdaságtudományi Karral, a hallgatói élettel, az egyetemmel kapcsolatos témákat dolgoz fel.

– Részt vesz a GTK rendezvényein, programjain, s tapasztalatait egy-egy videóban megörökíti.

A videók a GTK honlapján, Facebook oldalán és Youtube csatornáján lesznek elérhetők.

Hogyan dolgozik a GTK vlogger?

A GTK vlogger a Kommunikációs Központ kollégáival együttműködve végzi munkáját, amelyért 24.000,- Ft/ hónap speciális ösztöndíjban részesül.
A GTK vlogger megbízása 2016. szeptemberétől veszi kezdetét.

Hogyan jelentkezhetsz?

Küldd el rövid, 1,5-2 perces bemutatkozó videódat a www.toldacuccot.hu segítségével 2016. augusztus 22-ig a kommunikacio@gtk.uni-pannon.hu e-mail címre!

Minden bejegyzés megtekintése
powered by wordpress - made by us