Vissza az oldal tetejére.
február  2016
HKSCPSV
12345
Events on 2016. február 5.
 • GTK Diplomaátadó ünnepség
  Starts: 11:00 de.
  Ends: 2016. február 5. - 1:00 du.
  Location: Pannon Egyetem, Veszprém, Egyetem u. 10, 8200 Magyarország
  Description: A Gazdaságtudományi Kar Diplomaátadó Ünnepsége 2016. február 5. (péntek) 11.00 órakor kerül megrendezésre a “B” épület aulájában.
  További információ: http://www.gtk.uni-pannon.hu/diplomaatado-2016-februar/
67
891011
Events on 2016. február 11.
 • 1. MENTOR MŰHELY - “TE MIVEL KÜZDESZ AZ EGYETEMEN?”
  Starts: 10:00 de.
  Ends: 2016. február 11. - 1:00 du.
  Description: PENTOR PROGRAM meghirdeti “MENTOR MŰHELY” sorozatát, ahova szeretettel várunk minden érdeklődőt.
  2016.02.11. 10:00-13:00, N229 — 1. Műhely:
  “TE MIVEL KÜZDESZ AZ EGYETEMEN?” Az egyetemi élet problémái és megoldásuk
  Műhelyvezetők: Kővári Edit (editkovari@gtk.uni-pannon.hu)– Bogdány Eszter
  További információ: http://www.gtk.uni-pannon.hu/mentor-muhely/
121314
15
Events on 2016. február 15.
161718192021
22232425262728
29 
Pályázati felhívás logisztikai publikáció készítésére

BI-KA LogisztikaA BI-KA Logisztika Kft. “Logisztikai trendek és legjobb gyakorlatok” című tudományos folyóiratához kapcsolódóan pályázatot hirdet “Logisztikai kihívások és trendek a 21. században” témakörben.

Pályázat benyújtásának feltétele:
A pályázat első fordulójában jelentkezéseket nyújthatnak be bármely hazai felsőoktatási intézményben, logisztikai területen alap-, mester-, MBA és Ph.D. képzésben részt vevő hallgatók. A pályázat második fordulójában az első körben kiválasztott pályázók indulhatnak.

Határidők:
A pályázat első forduló benyújtásának határideje: 2016. február 15.
Értékelés és a pályázók felkérése a második fordulóban való részvételre: 2016. február 29.
A második fordulóban a pályamunka beadásának határideje: 2016. március 31.
A második forduló értékelése és a pályázók értesítése: 2016. április 11.

Díjazás:

I. helyezett: nettó 50.000 forint értékű pénzjutalom és ingyenes részvételi lehetőség a 2016. május 24-27. között megrendezésre kerülő Az Ipar Napjai – az ipar jövője című kiállítás, valamint a 2016. október 19-21. között megrendezésre kerülő AUTOMOTIVE HUNGARY – Nemzetközi Járműipari Beszállítói Szakkiállítás egy-egy kiállítási napjára.

II. helyezett: nettó 25.000 forint értékű pénzjutalom és ingyenes részvételi lehetőség a 2016. május 24-27. között megrendezésre kerülő Az Ipar Napjai – az ipar jövője című kiállítás vagy a 2016. október 19-21. között megrendezésre kerülő AUTOMOTIVE HUNGARY – Nemzetközi Járműipari Beszállítói Szakkiállítás egy kiállítási napjára.

III. helyezett: nettó 15.000 forint értékű pénzjutalom

A pályázati csomag (pályázati felhívás, a tanulmányra vonatkozó formai és tartalmi követelmények) letölthető a www.logisztikaitrendek.hu weboldalról.

A pályázattal kapcsolatos bővebb információ a 06-56/524-050-es telefonszámon vagy a pr@bi-ka.hu e-mail címen kérhető.

Pályázati kiírás letölthető itt.

Marketing Challenge Day – Marketingverseny középiskolásoknak

marketingMarketing Challenge Day – Elfogadod a kihívást?

A marketing egyre nagyobb kihívást jelent a vállalatok számára, hiszen mindenki arra törekszik, hogy megkülönböztesse az általa kínált terméket vagy szolgáltatást. A növekvő kommunikációs zajban viszont elterelődhet a fogyasztók figyelme és nem lesz sikeres a marketingkampány. Ebben a versenyben megmutathatod CSAPATOD mennyire jártas a különböző termékek, reklámok, márkák világában. A kérdés már csak az, hogy elfogadod-e a kihívást?

A verseny időpontja: 2016. 03. 08. (kedd) reggel 8:30

A verseny helyszíne: Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Kar (8200, Veszprém, Egyetem u. 10.)

Ki jelentkezhet?
A versenyre bármely középiskola tanulója jelentkezhet 3-4 fős csapattal. A versenyre maximum 10 csapat nevezését várjuk. A csapatok kiválasztása a jelentkezés sorrendjében történik.

Jelentkezési határidő: 2016. 02. 28.

Hogyan jelentkezhetsz?
A csapatok jelentkezését az ivankatalin@gtk.uni-pannon.hu email várjuk. A jelentkezéshez a következő adatokat kérjük: csapatnév, csapatkapitány és csapattagok nevei, elérhetőségei. Egy telefonos elérhetőséget mindenképpen kérünk megjelölni.

Díjazás: A csapatok könyvutalványt és szakkönyveket nyerhetnek.

A verseny lebonyolítása:

A verseny kétfordulós. Az első fordulóban marketinggel kapcsolatos (teszt) kérdéseket kapnak a csapatok. A kérdések a marketinggyár termékeivel és a marketing szakma érdekességivel foglalkoznak (reklámok, reklámarcok, szlogenek, termékek, sikersztorik).

A második fordulóban a csapatok egy termékleírást kapnak, ahol megoldásukat egy szakmai zsűrinek kell bemutatni, hogy milyen úton (értékesítési csatornák) / módon (reklámkampány) értékesítenék ezt a fogyasztóknak. Ezen feladatrész megoldásában személyes és interaktív segítséget biztosítunk a kidolgozás idejében.

Tímár László Junior Esettanulmány Megoldás

Tímár László JuniorA Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Kara idén 15. alkalommal rendezi meg 2016. február 20-22. között a Tímár László Tanulmányi Emlékversenyt és Esettanulmányi Megoldó Versenyt.

A versenyhez kapcsolódó, 2016. február 22-én megrendezésre kerülő Tímár László Junior Esettanulmány Megoldásra olyan középiskolások jelentkezését várjuk, akik szeretnék megismerni a vállalatok gyakorlatias világát, és szeretnék látni, hogy az egyetemen tanult elméleti ismeretek hogyan hasznosíthatók a hétköznapi munka során.

Egy délelőtt folyamán megtudjátok, hogy…
… mit is jelent az, hogy esettanulmány,
… hogyan kell értelmeznetek a kapott adatokat,
… milyen típusú megoldásokat várnak a bírálók és
… hogy vajon van-e jó megoldása az esettanulmányoknak?

Ezek után röviden ismertetjük az idei esetet, amin a versenyben résztvevő csapatok 24 órán keresztül dolgoztak, és beülhettek meghallgatni pár megoldást.

Egy rövid szünet után, pedig újra összeülünk és megbeszéljük a látottakat. Kíváncsiak vagyunk, hogy Ti hogyan láttátok a bemutatott megoldásokat, milyennek láttátok a csapatok felkészültségét, előadásmódját, valamint hogy egyet értettetek-e a zsűri kritikájával.

Időpont: 2016. február 22., hétfő

Helyszín: Veszprém, Egyetem utca 10., B épület, 2. emeleti Konferencia központ

Kérjük, részvételi szándékotokat és a pontos létszámot február 17-ig a tlesettanulmany@gmail.com e-mail címen jelezni szíveskedjetek!

További információ itt.

Pályázati felhívás OECD tanulmány írására

OECD2016. május 7-én lesz 20 éve, hogy hazánk a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) tagja lett. Ebből az alkalomból a Nemzetgazdasági Minisztérium a Magyarországon akkreditált felsőoktatási intézmények hallgatói részére tanulmányíró pályázatot ír ki.

Tényeken és szakirodalmi elemzéseken alapuló tanulmány készítésére hívják fel a hallgatókat. A pályaművektől elsősorban azt várják, hogy átfogóan vagy egy-egy szűkebb szakpolitikai területre fókuszálva mutassák be, hogy Magyarország hogyan élt az OECD tagság nyújtotta lehetőségekkel az elmúlt 20 évben: hogyan hasznosította az OECD nyújtotta szakpolitikai tudást és ismereteket? Milyen további lehetőségeket rejt magában az OECD tagság Magyarország számára, figyelembe véve azokat a változásokat is, amelyeken az OECD az elmúlt több mint fél évszázad során maga is átment, és a kihívásokat, amelyekkel szembe kell néznie a jövőben?

A legjobb pályaművek készítői a következő díjazásban részesülnek:

1. díj: 3 napos tanulmányút 1 fő részére az OECD-be, Párizsba szóló repülőjegy és szállás biztosításával
2. díj: 150 ezer Ft értékű ajándékutalvány
3. díj: 100 ezer Ft értékű ajándékutalvány

A tanulmányokat a Nemzetgazdasági Minisztérium 2016. április 15-ig várja az oecd-ntt@ngm.gov.hu e-mail címen. Kérjük a pályázókat, hogy a tanulmányukat tartalmazó elektronikus levél tárgyába ezt írják: „20 éve az OECD-ben – pályázat”.

Pályázati felhívás itt.

Felvételizőknek ajánljuk! – Miért vidék? Miért Veszprém?

VeszprémAzért, mert…

… vidéki város lévén jóval alacsonyabbak a megélhetési költségek (pl. albérlet, tömegközlekedés), mint a fővárosban.

… Veszprém, a Királynék városa számos kulturális és szórakozási lehetőségével kiváló környezetet biztosít az egyetemi évek eltöltéséhez.

… az egyetemnek saját vízi sporttelepe és strandja van Balatonalmádiban, ahol a téli vizsgaidőszak fáradalmait korcsolyázással, a nyárit strandolással pihenheted ki. De akár a balatonalmádi Nereus Kollégiumban is lakhatsz közvetlenül a Balaton-parton!

… ha kirándulni szeretnél, akkor a Balaton-felvidék különleges geológiai képződményeit, a Bakony vadregényes tájait, kilátóit, természeti kincseit is felfedezheted.

… az oktatási épületek és a kollégiumok egymáshoz való közelsége miatt nem kell naponta órákat töltened tömegközlekedéssel, hogy eljuss a tanóráidra.

… az egyetemen felújított épületekben, jól felszerelt termekben, tiszta környezetben töltheted a tanórákat és az órák közötti időt.

Minden bejegyzés megtekintése
powered by wordpress - made by us