Top 100 + 200 projekt Kompetenciák és igényfelmérés Tréning- és eseménynaptár Üzleti Tudásklub Üzleti Reggeli Blog Mini MBA Feliratkozás a hírlevélre

 

Az Üzleti Tudásközpont a jelenlegi helyzetben élő webinárokkalingyenes online igényfelmérésselonline coachinggal és ingyenes online konzultációval kívánja támogatni ügyfeleit, de reméljük, hogy 2021. első negyedéve során visszaállhatunk a személyes tréningek tartására is!

A fenti linkekre kattintva tájékozódjon szolgáltatásaink részleteiről, illetve tekintse meg Tréningnaptárunk 2021. januárjától induló megújult kínálatát!

Várjuk jelentkezését!

 

Hiszünk abban, hogy egy üzleti vállalkozás számára a versenyelőny megszerzése és megtartása csak a folyamatos szervezeti tanuláson keresztül biztosítható.

Hitvallásunkról és tevékenységünkről részletesebben az Üzleti Tudásközpont vezetőjétől hallhat a Regina TV interjújában: https://www.youtube.com/watch?v=sQWGUlopk5A.

 

AZ ÉRTÉK, AMIT NYÚJTUNK:

Segítünk Önnek vezetői, illetve szakmai téren fejlesztenie önmagát és üzleti vállalkozását korszerű nemzetközi tudásbázisra épülő, széleskörű és igény szerint testreszabott képzési és szervezetfejlesztési programunkkal.

Vállalati tréningekPROBLÉMÁK?

 

A MEGOLDÁS:

Forduljon bizalommal a PE-GTK új képzés-fejlesztési profillal megjelenő Üzleti Tudásközpontjához, mert:

A PROGRAMOK TÍPUSAI:

Vállalati tréningek

HELYSZÍN:

A Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Karának második emeleti könyvtárterme (az ettől eltérő helyszínről külön értesítjük a jelentkezőket).

Parkolás: a Gazdaságtudományi Kar parkolójában (a sorompónál a résztvevőknek jelezniük kell, hogy az Üzleti Tudásközpont valamely rendezvényére érkeztek)

JELENTKEZÉSI INFORMÁCIÓ:

Nyílt tréningjeinkre a “Tréning- és eseménynaptár”-ban az egyes tréningek mellett feltüntetett „Jelentkezzen most!” gombra kattintva, a letölthető jelentkezési lap kitöltésével és a tudaskozpont@gtk.uni-pannon.hu e-mail címre való elküldésével lehet.  Minden egyéb érdeklődést vagy felkérést is erre a címre vagy a Tudásközpont vezetőjének az alább megadott e-mail címére várjuk.

A nyílt tréningek részvételi díjai

– félnapos tréning: 28.500 Ft + ÁFA /fő,
– egynapos tréning: 49.500 Ft + ÁFA /fő,
– kétnapos tréning: 98.500 Ft + ÁFA / fő

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:

PE-GTK

ÜZLETI TUDÁSKÖZPONT

Makkay-Chambers Adrienne
Üzleti Tudásközpont vezető

Cím: 8200 Veszprém, Egyetem u. 10.
E-mail: makkay-chambers.adrienne@gtk.uni-pannon.hu
Telefon: :+36 30 472 3418

Kövessen minket a Facebookon!

 Kövessen minket a LinkedIn-en!