CC 2.0 by marfis 75

CC 2.0 by marfis 75

Nagy élményben volt részük azoknak, akik tegnap este a Pannon Egyetem Közművelődési Titkárságának szervezésében színpadra lépő Neofolk zenekar koncertjén részt vettek.
Az előadás a ’Zenei Csemegék a Pannon Egyetemen’ sorozat záró eseményeként került megrendezésre és vonzott sok érdeklődőt. A pécsi Neofolk négy tagú zenekar lüktető és érzelemgazdag világzenét játszott, a különleges hangulatú népdalfeldolgozásoktól a virtuóz saját szerzeményekig sokféle stílust élvezhetett a közönség. A hallgatóságot mozgásra csábító latin amerikai zenei alapokon nyugvó szerzemények mellett a szemünkbe könnyet csaló örmény Holocaust dal, illetve megzenésített Radnóti, és Weöres Sándor költemények is megszólaltak. Igazi, lelket tápláló örömzene volt.
A Közművelődési Titkárság szervezésében legközelebb november 30-n, kedden 19 órakor az E épület kamaratermében kerül sor a Gitáros esték sorozat keretén belül ’Antoine, Desiré és a többi….’ címmel Cseh Tamás emlékestre Kiss György előadásában. Gyertek el, érdemes lesz!