Zelkó Csilla: Falusi iskola

Zelkó Csilla: Falusi iskola

Szeptember 26-án 19.00 órától kerül megrendezésre a Világjáró Klub – fényképes élménybeszámoló – a Központi Kollégiumban. Előadó: Zelkó Csilla.

Zelkó Csilla az egykori Abesszíniába látogatott. A fotós tapasztalatait, átélt kalandjait, az ország páratlan történelmi emlékeit, gazdag ősi kultúráját, különleges élővilágát és a mindezekre büszke helybelieket beszédes képein keresztül mutatja be szeptember 26-án, szerdán 19 órai kezdettel a Központi Kollégiumban.

A fotós utazásai során készített képekből összeállított kiállítási anyag szeptember 26-ig a GTK Folyosógalérián (A épület I. emelet) is megtekinthető.

A fotósról:

A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen végzett, ma az MKB Bankban középvezető Pénz- és Tőkepiaci területen. Négy éve kezdett fotózni, azóta több fotópályázatot nyert, képeit több kiállításra és kiadványba beválogatták és számos díjat elhozott hazai és nemzetközi fotópályázatokon. 2012-ben a pályázatokon elért eredményei alapján megkapta a Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetségének (MAFOSZ) fotóművész diplomáját. Zelkó Csilla fotóiból a következő oldalon érhető el válogatás: http://500px.com/csillogo11 .

Mindenkit sok szeretettel és limonádéval várunk!

Kalandorok ne kíméljenek!