A KKV Vezetőképző program

✔ egy olyan összesen hat félnapos modulból álló sorozat,

✔ amelynek nyitó és záró eleme a vállalatvezetés gyakorlati, üzleti aspektusaival ismerteti meg a résztvevőket egy szimuláción keresztül,

✔ míg a többi modul a vezetői munka “soft” elemeire összpontosít (vezetői stílusok és szerepek, teljesítményértékelés, motiváció, delegálás, coaching, kommunikáció és kreatív problémamegoldás).

A tréningsorozat elemei önállóan is választhatóak és elvégezhetőek, de a vezetői hatékonyság jelentősebb növelése érdekében érdemes az összes alkalmat igénybevenni.  Az üzleti szimuláció témában mindkét modulra szükség van.

A jobb áttekinthetőség kedvéért külön leírás található az üzleti szimulációs modulokra (lásd alább) és a “soft” modulokra, – a “soft” modulok leírása ide kattintva érhető el.

Vállalatvezetés – üzleti szimuláció

Jelentkezzen most! – 8200 Veszprém, Egyetem u. 10.- 2019. február 5. (kedd)

Jelentkezzen most! – 8200 Veszprém, Egyetem u. 10.- 2019. március 19. (kedd)

Célcsoport és tipikus problémák: A két, egymáshoz szorosan kapcsolódó üzleti szimuláció modult jelenlegi és leendő vezetők számára egyaránt ajánljuk, – mindazoknak, akik úgy érzik, hogy sok ismeret, készség nem szerezhető meg könyvekből, és különösen nehéznek tartják a változtatás szükségességének felismerését, illetve döntési helyzetekben a megfelelő döntések meghozatalát.

A képzés célja döntéshozatali kompetenciák fejlesztése szimulált vállalati környezetben szerzett gyakorlat alapján.

Tematika

A tréning során a következő kérdéseket kívánjuk megválaszolni:

Módszertan, megközelítés:

A képzés nyelve: magyar

Létszám: max 16 fő

Időtartam: 2 x fél nap (9.00h-12.30h)

Mire lesz képes az, aki elvégzi a képzést?

A képzés eredményeképpen a résztvevők képesek lesznek:

A képzés vezetője Dr. Kovács Zoltán egyetemi tanár


Dr. Kovács Zoltán, egyetemi tanár.
Pályája során különböző iparágakban dolgozott. Oktatott tárgyai: termelés- és szolgáltatásmenedzsment, ellátási lánc menedzsment, logisztika, üzleti szimuláció. Üzleti szimulációs kurzust vezetett a Darmstadti Műszaki Egyetemen és az Egyesült Államokban.
Trénerként és tanácsadóként több szervezet munkáját segítette, amelyek közül az ismertebbek: GE, Continental, Paksi Atomerőmű, Herendi Porcelánmanufaktúra, Nassmagnet, Jost, Maxon Motors, Nagykanizsa megyei jogú város.

Részvételi díj:

Jelentkezzen most! – 8200 Veszprém, Egyetem u. 10.- 2019. február 5. (kedd)

Jelentkezzen most! – 8200 Veszprém, Egyetem u. 10.- 2019. március 19. (kedd)