www.flickr.com/photos/wolfgangstaudt/ CC BY 2.0

www.flickr.com/photos/wolfgangstaudt/ CC BY 2.0

Nem használtad ki a BEST által kínált nyári lehetőségeket? Akkor utazz Európában ősszel!

Csatlakozz a BEST-hez és bővítsd ismereteidet egy új, barátságos környezetben! Fejleszd az angoltudásodat, találj új barátokat és érezd jól magad!

Az őszi BEST kurzusok 14 helyszínen kerülnek megrendezésre. Többek között Barcelona, Róma, Milánó, Jekatyerinburg, Ankara közül választhatsz.

A kurzusok ismét népszerű és érdekes témákba engednek betekintést. Délelőttönként 2-3 óra egyetemi előadás, délutánonként kirándulások, városnézés, csapatépítő programok, esténként pedig felejthetetlen szórakozás!

Kattints ide, és találd meg a téged legjobban érdeklő témát!

A korlátozott anyagi lehetőségek ne jelentsenek akadályt! A helyi BEST állja a szállásod, élelmezésed és a bulik egy részének költségeit. Neked mindössze az utazást és némi költőpénzt, no meg egy 15 eurós jelképes díjat kell biztosítani.

Jelentkezési határidő: 2010. június 6. 23.00 óra

A jelentkezéshez csupán egy rövid, könnyed hangvételű angol motivációs levelet kell írnod, amit hozzád hasonló egyetemisták olvasnak majd (tehát minél frappánsabb, annál jobb!).

A BEST tagok a levél megírásában szívesen segítenek, fordulj bátran hozzájuk! Megtalálod őket a B épület alagsorában lévő irodában (NDI), valamint minden kedden 19.30-tól a B212-ben tartott gyűléseken!

Ha kérdésed van, keresd Martos Anna Borbálát az anna.borbala.martos@BEST.eu.org e-mail címen, vagy a +3620-3461603–as telefonszámon!

Kalandra fel, fedezd fel Európát a BEST-tel!