1471854_10152986877908539_1079455637_nTóth Norbert, a Gazdaságtudományi Kar végzett hallgatója a Magyar Logisztikai, Beszerzései és Készletezési Társaság Lőrincz Péter Diplomamunka Pályázatán I. helyezést ért el “Az MTD Hungária Kft. beruházást követő üzemelrendezésének kialakítása a vállalati anyagáramlás racionalizálása érdekében” című diplomadolgozatával.

A diplomadolgozat témája az üzemi layout és az anyagáramlási folyamatok fejlesztési lehetőségeinek feltárása az MTD Hungária Kft. vállalati példáján keresztül. A vizsgálatok célja a (dolgozat írásakor) aktuális termelő üzemi layout szűk keresztmetszeteinek feltérképezése összhangban egy, a vállalatnál esedékes létesítményi beruházás várható logisztikai következményeivel.

Tóth Norbert egyetemi konzulense Dr. Kovács Zoltán, egyetemi tanár, vállalati konzulense pedig Koszorus Kornél, karbantartás és műszaki projektekért felelős vezető mérnök volt.

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság 2013-ban 14. alkalommal hirdette meg a pályázatot, amelyen azok a hallgatók pályázhattak:

  • akik logisztikai, illetve a logisztikához szorosan kapcsolódó területről (ellátás, ellátási lánc, szállítási lánc, készletezés-raktározás, elosztás, újrahasznosítás, beszerzés, termelés, informatika, kontrolling, minőségbiztosítás, stb.) írták diplomamunkájukat;
  • akik diplomamunkájukra legalább jó (4) osztályzatot kaptak és legalább jó (4) minősítésű diplomát szereztek.

A díj részeként lehetőség volt egy háromnapos logisztikai konferencián való részvételre (MLBKT XXI. Éves Kongresszusa: „Lábunk a földig ér – Kongresszus a jövőképes logisztikáról és beszerzésről”) Siófokon, 2013. november 13-15. között. A díjat Kiss Péter, az MLBKT elnöke és Chikán Attila, az MLBKT társelnöke adta át.

Tóth Norbertnek ezúton is gratulálunk, tudományos és szakmai pályafutásához sok sikert kívánunk!