13_GTK_kiadvany_055Kedves Hallgatók!

Megköszönve eddigi közreműködéseteket és voksaitokat, továbbra is kérjük, hogy támogassátok a „MegszépülAVárosom” Programot, amelynek keretében egy fővárosi kerületet vagy egy vidéki város közterületét újítják fel a pályázatot kiírók. A kiválasztási folyamatot a lakosságra bízzák az erre a célra létrehozott weboldalon (http://megszepulavarosom.hu/).

A programba bekerült Veszprém városa is. Veszprémben az elmúlt időszakban jelentős felújítások voltak, ezek mind Veszprém, mind az egyetem polgárai számára értéket jelentenek. Közterek és épületek szépültek meg, melyek a város turisztikai vonzerejét, színvonalát, történelmi értékét emelik. Jelen versennyel további felújítási munkákra nyílik lehetőség, egy újabb közterület szépülhet meg a veszprémi és az egyetemi polgárok összefogásával.

Kérünk Benneteket, hogy a http://megszepulavarosom.hu/ elérhetőségen naponta (24 óránként) egy alkalommal támogassátok Veszprém város rehabilitációjának folytatását, ezzel is erősítve a város és az egyetem jó kapcsolatát. A szavazás december 20-ig tart, amely után a projekt képviselői – a polgármesterrel közösen – választják ki a nyertes település vagy kerület felújítani kívánt közterületét.

Szavazni a http://megszepulavarosom.hu/ oldalon lehet.

Fogjunk össze, és támogassuk Veszprémet, hogy még tovább szépüljön!