A Szervezetfejlesztők Magyarországi Társaságának XVIII. Szakmai Konferenciája és I. Nyitott Műhelye idén október 14-15-én lesz. Arra gondoltunk, hogy lévén Te is ezen a szakterületen folytatod tanulmányaidat, érdekelhet Téged is egy ilyen szakmai találkozó!

A honlapon láthatod a konferencia céljait, szellemiségét (http://www.szmt.hu/koncepcio.html), megtalálhatod a Programot (http://www.szmt.hu/elzetes-program.html) és olvashatsz a programtartókról (http://www.szmt.hu/programtartok.html) is.

Amennyiben úgy érzed, hogy lenne kedved részt venni a konferencián, jelentkezz minél előbb, mert összesen csak 12 diák helyünk van, melyeket érkezési sorrendben töltünk fel.

A diákjegy 15.000 Ft +áfa (ellátás nélkül, két napra), de a honlapon a Szárnyaim alatt fülre kattintva pályázhatsz ingyenes részvételre is. Öt diáknak tudunk ilyet biztosítani. Fontos, hogy ha pályázol, fogalmazd meg, hogy miért fontos számodra a részvétel és miért igényled a támogatást. És persze bár a kreativitás nem elvárás, előny, ha valami pluszt is beleviszel a pályázatodba!

A beküldés határideje október 1. !