Plasticor22010. október 21-én a logisztikai menedzsment mesterszakos, a vezetés és szervezés mesterszakos hallgatók valamint a termelésmenedzsment tárgyat hallgató mérnök kollégák szakmai tanulmányi kiránduláson vettek részt a PLASTICOR Műszaki Műanyagfröccsöntő Kft. veszprémi üzemében.

A kft. 100% -ban magyar, magán tulajdonban levő vállalkozás, amelynek főprofilja műszaki műanyagok fröccsöntése, szerelés, szerelvénygyártás, szerszámgyártás, termékfejlesztés. Az ügyvezető Bódy Kornél 2004-ben alapította a vállalkozást, sok éves ipari tapasztalat után.

A szakmai tanulmányi látogatás során a hallgatók tájékoztatást kaptak a létesítmény történetéről, a termelő üzem működéséről, – a gyártási folyamatokról, technológiákról, az áru beérkezésről, bevételezésről, raktározásról és a kiszállítás folyamatáról, valamint a beszállítók kiválasztásáról, és az inverz logisztikáról.

Köszönjük vállalati partnerünknek Bódy Kornél ügyvezető igazgató Úrnak, hogy lehetőséget biztosított hallgatóink gyakorlati ismereteinek bővítésére.