kep12011. március 23-án a logisztikai menedzsment mesterszakos hallgatók, szakmai tanulmányi kiránduláson vettek részt a Teva Magyarország gödöllői logisztikai központjában.

„A több mint száz éves Teva, a világ vezető generikus gyógyszervállalata több mint hatvan országban negyvenezer embernek ad munkát. A Teváé a legszélesebb megfizethető árú generikus gyógyszerpaletta az iparágban. Az idén 18 éves hazai TEVA-vállalatcsalád a nagy múltú debreceni Biogal és a gödöllői Human gyógyszergyár mellett az egykori Humanpharma és Humantrade gyógyszerforgalmazó vállalatokból jött létre. Gyógyszerkultúrájuk nemzetközi megbecsülését jelzi, hogy az IVAX gyógyszerkutató intézet csatlakozása után ma már Magyarország a TEVA európai gyártási és kutatásfejlesztési központja. Hazai hatóanyaggyártásuk fő felvevő piaca az Európai Unió és az Amerikai Egyesült Államok.

A huszonegyedik századi csúcstechnológiát alkalmazó Teva Logisztikai Központ Gödöllőn 2006 márciusa óta biztosítja a kórházak, patikák gyors és pontos gyógyszerellátását.” http://www.teva.hu/

A szakmai tanulmányi látogatás során a hallgatók tájékoztatást kaptak a TEVA történetéről, a logisztikai központ működéséről, – a komissiózási folyamatokról, – raktározásról valamint a be,- és kiszállítás folyamatokról.

Köszönjük vállalati partnerünknek Szentpétery Róbert operációs vezető Úrnak, hogy lehetőséget biztosítottak hallgatóink gyakorlati ismereteinek bővítésére, valamint Dr. Szabó Lajos Tanszékvezető Úrnak, hogy lehetővé tette a hallgatók szervezett utazását és Kékesi Ildikó emberi erőforrás szakos hallgatónak, aki a vállalati kapcsolat felvételben nyújtott segítséget.