Van egy jó ötletetek a műanyagok használatának, a műanyag alapanyagoknak az újragondolására? Jelentkezzetek a Startup Plastic Surgery 2023-as programjába és folytassátok zöld startupként karrier utatokat!

Az eredeti szeptember 10-es határidő most hosszabítára került, így egészen 2023. szeptember 30-ig van lehetőségetek a jelentkezésre! Ismerjétek meg a legfontosabb iparági szereplőket, hozzátok ki a legtöbbet a szakmai és üzleti workshopokból és legyetek ti a legjobbak a pitch versenyen, ahol a tét 15 milliós gyorsított befektetés!

További részletekért keressétek fel a https://startup-plastic.hu/ honlapot.

Még nem határoztad el magad a jelentkezés mellett, de aktívan fellépnél a műanyag által okozott környezeti és egészségügyi problémákkal szemben? Érdekel a vállalkozások és a startupok világa, de hiányzik még egy igazán jó ötlet? Esetleg már van ötleted és csapattagokat keresel?

Használd ki a lehetőséget, menj el a Startup Plastic Surgery Ideation Workshopjára, ismerd meg a program alapítóját, tedd fel minden kérdésedet, inspirálódj a Greenstic Europe és egyik iparági mentor, Toronyi Zoltán előadásain, ötletelj és vidd el az ötleted a programba, ahol akár 15 millió forintos gyorsított eljárású befektetés is a tiéd lehet, hogy az ötletből minél előbb valóság legyen!

További információ és jelentkezés itt >>>