A protégé. mentorprogram, idén ősszel már ötödik alkalommal várja a turizmus és vendéglátás (beleértve a desztinációs marketing, szervezés és vállalkozásfejlesztés) iránt érdeklődő lelkes hallgatók jelentkezését. A programban az előző két félévhez hasonlóan idén is 30 mentor várja, hogy a szakmában elhelyezkedni vágyó fiataloknak értékes tudást és tapasztalatot adjon át. A mentorprogram célja, hogy összekapcsolja a szakma szereplőit és az egyetemi hallgatókat és pályakezdőket.

A program 5 szekció köré épül: gasztronómia, marketing, szálláshely, szervezés és vállalkozás. A mentorálási folyamat minimum 4 személyes találkozót ígér a mentoráltaknak, amely során szakmai és személyes fejlődésre is egyaránt hangsúlyt fektet a protégé. mentorprogram. Emellett interaktív workshopok is megrendezésre kerülnek a program keretein belül.

Ezeken olyan fontos témákat érintenek majd a résztvevők, mint például a fenntartható rendezvények, közösségszervezés, vállalkozás indítása, szervezetfejlesztés, karriertervezés vagy a desztináció marketing. A fejlődés és az értékes tudás mellett a protégé. minden lelkes résztvevőjének egy élő szakmai közösséget és kapcsolatépítésre való lehetőséget is kínál.

Az ötödik mentorprogram részletei megtalálhatóak a https://www.protege-talentlab.com/ honlapon.

Jelentkezés: https://bit.ly/protegejelentkezesmp5

Jelentkezési időszak: 2023.09.01. 13:00 – 2023.09.20. 24:00