A Hírközlés és Informatikai Tudományos Egyesület idén is szeretettel invitálja a projektmenedzsment kulisszatitkai iránt érdeklődő hallgatókat a HTE által megrendezett 17. Projektmenedzsment Fórumra.

Tanulj a profiktól! Tölts egy napot a legjobbakkal, ismerkedj meg az államigazgatás problémáival és megoldásaival az NFM, NMHH vagy a KIFÜ szemszögéből! Az állami szektor után többek között az Ericsson, a KPMG és az Evopro nagyágyúi veszik át a szót, hogy bemutassák a projektmenedzsment nagyvállalati aspektusait. Az ebédszünetet az innovációs vállalkozások (Sprint Consulting, NSN, Magyar Telekom és mások) PM feltételei és lehetőségeinek bemutatása fogja közre, ahol (a kávészünetekkel egyetemben) lehetőséged nyílik közelebbről megismerni az előadókat és az általuk képviselt cégeket.
A virtuális/távoli projektmenedzsmentet testközelből ismerő cégek, mint az ExxonMobile, T-Systems vagy Hewlett Packard előadói betekintést nyújtanak a virtuális csapatmunka részleteibe. A nap végén a PM munkakörrel kapcsolatos kérdéseket boncolgatják az előadók egy interaktív vita keretén belül, végül a projektmenedzsment hazai helyzetét körüljáró kerekasztal beszélgetés zárja a programot.

Projektmenedzsment a gazdaságban: 17. Projektmenedzsment Fórum

Helyszín és időpont: Thermal Hotel Margitsziget, Budapest, 2014. április 10. (csütörtök)

A konferencia honlapja: http://www.hte.hu/projekt2014

A HTE a pályázat keretében 2.363 Ft+ÁFA (azaz 3.000 Ft) befizetése ellenében biztosítja a rendezvényen való részvételt.

A pályázat keretében minimálisan egy A4-es oldalnyi motivációs levelet kell készítened, összegezve, hogy miért szeretnél részt venni a konferencián és ezt az akademia@hte.hu e-mail címre „HTE Akadémia pályázat” címmel kell elküldened legkésőbb 2014. március 31-ig, hétfő éjfélig.

A pályázat eredményéről a HTE 2014. április 4-én elektronikusan minden pályázót értesít.

Csakúgy, mint a HTE Akadémia (http://www.hte.hu/HTEakademia) által a korábbiakban támogatott egyéb rendezvényekről, a szervezők hivatalos részvételi tanúsítványt állítanak ki, mellyel elismerik és maradandóan igazolják a résztvevők szakmai buzgalmát.