gólyaTegnap este végre lehullt a lepel, kiderültek a ponthatárok. Karunk szakjainak ponthatárait itt találjátok.

Gratulálunk Mindenkinek, aki elérte a bűvös számot, és üdvözlünk Benneteket a GTK-n!:) Reméljük, jól fogjátok érezni magatokat nálunk az elkövetkezendő néhány évben!:)

Oktatási Igazgatóságunk munkatársai hamarosan postázzák a felvételi tájékoztató leveleket, amelyben megtaláltok majd minden fontos információt a beiratkozásról és a további teendőkről.

Továbbá a Kollégiumi Iroda is küldeni fogja a kollégiumi jelentkezéssel kapcsolatos információkat, a Hallgatói Önkormányzat pedig a Gólyatáborral kapcsolatos tudnivalókat.

Tehát meglehetősen nagy forgalomra számíthattok az elkövetkezendő időszakot illetően. Izgalmas napok elé néztek, de a java csak szeptemberben jön!:) Mi már nagyon várunk Benneteket! De addig még szép nyarat és jó pihenést kívánunk!:)

Akinek pedig nem sikerült elérnie a ponthatárt, ne keseredjen el, hiszen a pótfelvételi eljárás keretében még csatlakozhat hozzánk! Pótfelvételi információinkat itt találjátok.

Kérdéseitekkel kapcsolatban keressetek minket bátran itt a blogon, a Facebookon, vagy e-mailben az ivankatalin@gtk.uni-pannon.hu e-mail címen.