2013 október 17, Bécs, Ausztria

Több mint 420 résztvevő, valamint a magas színvonalú ausztriai és nemzetközi előadók tették tiszteletüket a Project Management Austria idei évi nagyszabású rendezvényén.

A gyorsan változó világban a projektmenedzserek erejükön felüli fizikai és szellemi rugalmassággal kell rendelkezniük, hogy a rájuk háruló kihívásoknak megfeleljenek és vállalataik illetve saját céljaikat elérjék. Ez a jövőben sem lesz másképp, ahogy erre a 20 előadó különböző szemszögből ki is tért. Senki nem tagadta – amit mi is belátunk-, hogy az elért siker örömmel tölti el őket a kemény munka befejeztével.

phoca_thumb_l_img_0101Achaleke Beatrix plenáris előadókén nyitotta meg az előadások sorozatát, melynek középpontjában a sokszínűség kezelése, és a kollektív másság értéke állt. Ezután a több szinten is a széles látószögű mobilitásra világított rá a többi előadóval egyetemben – testileg, lelkileg, kulturálisan, technikailag, csak hogy néhányat említsek.

phoca_thumb_l_img_0256Thomas Geierspichler – olimpiai aranyérmes paralimpikon záró előadásában jelentette ki, hogy a legfontosabb kérdés volt számára, hogy „Hogyan mozgósítsa magát, hogy másokat is motiváljon?” Erőteljes előadásában mesélt életét körülölelő személyes felelősségvállalásról, és hogy számára egyáltalán nem hátrány, hogy két gurulással hátrébb induljon.

A teljes program, az előadások és fényképeket megtekinthetők.