13_GTK_kiadvany_014Az érettségik után, de még a felvételi időszak vége előtt, gyere el 2014. július 3-án a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Karára, tölts el velünk egy kellemes délelőttöt, s győződj meg róla, hogy a PE-GTK egy igazán jó választás Számodra!

Hallgasd meg, hogy milyen lehetőségeket kínál Neked a Kar!

Program:

Előadások az A/8 teremben:

8.30 – 9.00 PE-GTK, a lehetőségek kara – Milyen lehetőségeket kínál a Gazdaságtudományi Kar?

Dr. Szabó Lajos Dékán Úr előadása oktatásról, ösztöndíjakról, nyelvtanulásról, tehetségmenedzsmentről, későbbi elhelyezkedési lehetőségekről

9.00 – 9.30 Miért a PE-GTK?

Dr. Gaál Zoltán Professzor Úr előadása

9.30 – 10.00 Hova tovább a diploma után? Mennyit ér egy PE-GTK diploma – Milyen munka- és karrierlehetőségek várják a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Karon végzett hallgatókat?

Balassa László Úr, a WING Zrt. bevásárlóközpont igazgatója bemutatja a Karon végzett öregdiák szemszögéből az elhelyezkedési és karrierlehetőségeket

10.00 – 10.30 Fakultatív angol nyelvű előadás

Dr. Alan Clarke Docens Úr angol nyelvű előadása a Kar által kínált nemzetközi lehetőségekről

Az A épület aulájában lévő standoknál folyamatos tájékoztatás a szakokról, tanulmányokról, külföldi ösztöndíjakról, tehetségmenedzsmentről, hallgatói életről, gólyatáborról, stb.

Ha már jelentkeztél, akkor gyere el, és győződj meg róla, hogy a lehető legjobban döntöttél! Ha még nem idén felvételiztél vagy éppen a pótfelvételin gondolkodsz, akkor is itt a helyed, hogy információkat gyűjts!

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

GTK nyilt nap 2013 A4.indd