A Pannon Egyetem Tudományos Diákköri Tanácsa a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi, Mérnöki, Modern Filológiai és Társadalomtudományi, valamint Műszaki Informatikai Karának, intézeteinek és tanszékeinek, valamint képzési helyeinek támogatásával meghirdeti első ízben a Pannon Egyetem Tavaszi Tudományos Diáknapját.

A konferenciára osztatlan, BSc/BA, MSc/MA képzésben részt vevő hallgatók jelentkezhetnek.

A jelentkezés elektronikus regisztrációval, valamint a bemutatásra szánt pályamunka (dolgozat) összefoglalójának benyújtásával történik.

Ezt a tdk.uni-pannon.hu weboldalon március 4-től elérhető rendszerben kell megtenni.

Időpontok/határidők:

  • a 2014-es év Tavaszi Tudományos Diáknapjának időpontja: 2014. április 22.
  • a regisztráció és az összefoglaló benyújtásának határideje: 2014. március 21. (péntek) 22:00
  • a dolgozat elektronikus benyújtásának határideje: 2014. április 7. (hétfő) 10:00
  • a nyomtatott munka benyújtásának határideje: 2014. április 8. (kedd) 10:00

Formai követelmények és egyéb tudnivalók a karok oldalain találhatóak:

A dolgozat/pályamunka benyújtásának módja:

A max. 20 Mb terjedelmű dolgozatokat pdf formában a regisztrált és konferenciára jelentkezett hallgatók a http://tdk.gtk.uni-pannon.hu/page.php oldalon megadottak alapján tudják feltölteni. Emellett a dolgozatok/pályamunkák és mellékletek 1 nyomtatott példányát külön kell leadni, a kari TDT elnöknél: Dr. Kosztyán Zsolt Tibor, A épület 116. iroda.

A Tavaszi Tudományos Diáknap délutánján az eredményhirdetés előtt vonzó új, a TDK-val kapcsolatos programokat kínálunk. Látogass el az Aulában megrendezésre kerülő TDK Expo pavilonjaihoz, ahol képet kaphatsz az egyetemen folyó tudományos munkáról, megismerkedhetsz érdekes tudományterületek művelőivel, akár saját tudományos karriered indulópontját is meglelheted. Emellett tekintsd meg oktatóinkat fordított helyzetben az inverz-TDK előadásain! Este pedig várunk a Tudomány a kocsmában következő előadás- és vitaestjére.

A Pannon Egyetem Tavaszi Tudományos Diáknak központi felhívása megtekinthető itt.

A Pannon Egyetem Tavaszi Tudományos Diáknak kari felhívása megtekinthető itt.