A Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara sokrétű tevékenységének egyik fontos szegmense a kutatás-fejlesztés és az innováció támogatása. Az Európai Unió kutatás-fejlesztési és innovációs törekvéseinek megfelelően a 2014-2020-as tervezési időszakban ez a témakör a korábbiaknál is kiemelkedőbb jelentőségű.

Ebben a témában a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala közreműködésével „Ötlettől a megvalósításig” címmel innovációs és szellemitulajdon-védelmi konferenciát szerveznek.

A rendezvény célja, hogy a vállalkozások megismerjék a K+F+I területén tevékenykedő szervezetek munkáját, szolgáltatásait és az új kutatási eredményeket. A konferencia célközönségét azon kis-, közép- és nagyvállalkozások alkotják, amelyek érdekeltek az innovációs folyamatokban, a termékfejlesztésben és a kapcsolódó iparjogvédelemben.

Helyszín: Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (Veszprém, Radnóti tér 1.)

Időpont: 2014. november 27. (csütörtök), 09:30 – 14:35

A konferencián való részvétel ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges. Részvételi szándékát kérjük, 2014. november 24-ig jelezze a pallosi.krisztina@veszpremikamara.hu email címen, vagy a (88) 429-008/116-os telefonszámon, vagy a kamara honlapján, a rendezvények menüpontban.

További információ és a konferencia programja ide kattintva érhető el.