A Széchenyi István Egyetem Kautz Gyula Közgazdász Szakkollégiuma 2003 óta minden év februárjában megrendezi az Országos Pénzügyi Esettanulmányi Versenyt (OPEV). Az ország egyik legnagyobb rendezvényévé vált megmérettetésen a magyarországi, továbbá a határokon túli magyar felsőoktatási intézmények képviseltethetik magukat egy négyfős, nappali tagozatos hallgatókból álló csapattal.

A hallgatók feladata egy létező vállalat valós, aktuális pénzügyi problémájára vonatkozó írásos javaslat, majd (a beadott anyagok alapján szűkített mezőnynek) a megoldás szóbeli előadása.

A jelentkezési határidők: az intézményektől részvételi szándékuk visszajelzését 2014. november 24-ig várják. A 4 fős csapatok regisztrálásának határideje pedig 2014. december 1.

Ha bármi kérdésed van a versennyel kapcsolatban vagy jelentkezni szeretnél, kérjük, fordulj Dr. Molnárné Dr. Barna Katalin Intézeti Tanszékvezető Asszonyhoz, az Országos Pénzügyi Esettanulmányi Verseny kari koordinátorához! Elérhetősége: barna.katalin@gtk.uni-pannon.hu.

A verseny szabályzata itt olvasható.