2011 őszén, a Kutatók éjszakáján rendezte meg karunk első alkalommal az Offline Facebook Parkot, amikor a népszerű közösségi oldalt, a Facebook-ot vittük ki a természetbe, hogy Internetmentes környezetben, offline és analóg módon is kipróbáljuk a közösségi oldal szolgáltatásait.

A rendezvény sikerén felbuzdulva ismét megrendezzük a programot, mégpedig a Veszprémi Egyetemi Napok keretében, április 27-én 14.00 órától a felső kampuszon, a VEN területén.

Ismét lehet majd „lájkolni”, megosztani, posztolni, csoportokat alkotni és helyekre bejelentkezni (check-inelni), ezen kívül ki lehet majd próbálni a népszerű közösségi alkalmazásokat, mint például a FarmVille-t, a Maffia Warst, a CityVille-t, a FishVille-t offline módon, s analóg chatelésre, Google-használatra és e-mailküldésre is lesz lehetőség. A tanszékek pedig szintén érdekes feladatokkal (=alkalmazásokkal 🙂 )  várják a játékos kedvű egyetemistákat, középiskolásokat, érdeklődőket.

Kedvcsinálónak ajánljuk figyelmedbe az őszi Offline Facebook Parkon készült fotókat. Kattints ide, s nézd meg a galériát!