Kedves Hallgatók!

Tájékoztatásul közöljük, hogy a Gazdaságtudományi Kar 2 féléven át, heti 2 órában (egy alkalommal) ad lehetőséget az ingyenes nyelvoktatásra, angol és német üzleti- és gazdasági, illetve üzleti- és idegenforgalmi szaknyelvből a hallgatóik számára.

Az első éves hallgatóknak a nyelvi képzés teljesítése 2011/12-es tanévtől a Gazdaságtan alapjai I. tantárgy előfeltételét fogja képezni.

A nyelvi képzésben való részvétel feltétele a nyelvi szintfelmérő sikeres megírása, amelynek időpontja: 2011. augusztus 30. kedd, 16 óra,

helye: Polinszky terem (AUDI),

időtartama: 60 perc.

Azon hallgatók, akik rendelkeznek általános B2 (középfokú) C típusú (írásbeli és szóbeli) angol vagy német nyelvvizsgával automatikusan bekerülnek a nyelvi képzésbe. Számukra a nyelvi szintfelmérő megírása nem szükséges.

Azon felsőbb éves hallgatók, akik nem részesültek a nyelvi képzésben, illetve tavaly nem sikerült a szintfelmérőjük, és nem rendelkeznek általános angol vagy német középfokú nyelvvizsgával, csak abban az esetben kezdhetik el nyelvi tanulmányaikat, ha szintfelmérőt írnak.

Azon felsőbb éves hallgatók, akik tavaly sikeres szintfelmérőt írtak, de nem kezdték el a nyelvi tanulmányaikat, és a 2011/12-es tanév első félévétől szeretnék elkezdeni, azok jelentkezzenek 2011. augusztus 31. 12 óráig a következő email címen:

angolosok:  szoandi@gmail.com, németesek: hegyib1@vnet.hu

A nyelvi szintfelmérő eredményéről, a nyelvi csoportok beosztásáról és az órák megbeszélésének helyéről csütörtök déltől az E épület 106 szoba ajtajára kifüggesztett listákból értesülhetnek.

Felhívjuk figyelmüket arra, hogy a Neptun rendszerben a „gyűjtőkurzusokra” jelentkezzenek (999 limites kurzus)! Esetleges kérdéseivel keresse Szőke Andrea (angol) szoandi@gmail.com, vagy Hegyi Boglárka (német) hegyib1@vnet.hu, tanárnőt a megadott email címeken.

Azoknak a hallgatóknak, akik a nyelvi képzésben nem tudnak részt venni, az Egyetemi Nyelviskola is biztosít lehetőséget költségtérítés ellenében.

Eredményes nyelvtanulást, sikeres nyelvvizsgát kívánunk hallgatóinknak!

Az Alkalmazott Nyelvészeti és Nyelvoktatási Intézet Nyelvoktatási Központjának nyelvtanárai