Kedves Hallgatók!

Tájékoztatásul közöljük, hogy az Alkalmazott Nyelvészeti és Nyelvoktatási Intézet Nyelvoktatási Központja pótszintfelmérőt hirdet meg angol és német üzleti- és gazdasági, illetve üzleti- és idegenforgalmi szaknyelvi kurzusokra a Gazdaságtudományi Kar azon hallgatói számára, akik nem írták meg 2012. szeptember 3-án a szintfelmérőt illetve azoknak, akik sikertelen szintfelmérőt írtak a nem megfelelő várakozási körülményekre való tekintettel.

A nyelvi képzésben való részvétel feltétele az online nyelvi szintfelmérő sikeres megírása, amelynek időpontja: 2012. szeptember 07. 10 óra.
helye: A épület II. emelet GTK PC (számítógépes) termek
időtartama: 45 perc.
A sikeres szintfelmérő határa: 60%

Minden elsőéves hallgatónak (aki még nem írt) kötelező szintfelmérőt írnia (függetlenül attól, hogy van-e középfokú (B2) nyelvvizsgája vagy nincs)! Kötelező szintfelmérőt írnia azon felsőbb éves hallgatóknak is, akik nem részesültek még nyelvi képzésben, és tavaly, vagy előtte sikertelen vagy sikeres szintfelmérőt írtak (függetlenül attól, hogy van-e középfokú (B2) nyelvvizsgájuk vagy nincs)!

Csak azon hallgatók kezdhetik meg nyelvi képzésüket, akik sikeres szintfelmérőt írtak!

A nyelvi szintfelmérő eredményét az online szintfelmérő megírásának végén a számítógépes rendszerből azonnal megtudhatják a hallgatók. A nyelvi csoportok beosztásáról és az órák megbeszélésének helyéről a Neptunon keresztül értesülhetnek.

Felhívjuk a hallgatók figyelmét arra, hogy a sikeres szintfelmérő megírása után a Neptun rendszerben a „gyűjtőkurzusokra” jelentkezzenek (999 limites kurzus)!

Esetleges kérdéseikkel keressék Szőke Andrea (angol) szoandi@gmail.com, vagy Hegyi Boglárka (német) hegyib1@vnet.hu, tanárnőt a megadott email címeken.

Eredményes nyelvtanulást, sikeres nyelvvizsgát kívánunk hallgatóinknak!

Az Alkalmazott Nyelvészeti és Nyelvoktatási Intézet Nyelvoktatási Központjának nyelvtanárai