Kedves Hallgatók!

Az alábbiakban Dr. Nagyné dr. Stribl Tünde oktatási igazgató tájékoztatását olvashatjátok a Neptun rendszerben fellépő működési problémákkal kapcsolatban. A rendszer helyreállításáig a türelmeteket kérjük, megértéseteket köszönjük!

Dr. Nagyné dr. Stribl Tünde oktatási igazgató tájékoztatója:

„Tisztelt Hallgatók!

2012. június 4-től a Neptun Tanulmányi Rendszerben fellépő hiba miatt nem tudják sem a hallgatók, sem az oktatók, sem a tanulmányi adminisztrátorok feladataikat ellátni, ezért a Tanulmányi-és Vizsgaszabályzatban a vizsgaidőszakra vonatkozó rögzített eljárások szerint nem tudjuk a vizsgajelentkezést és a vizsgáztatást lebonyolítani.

A kialakult helyzetre való tekintettel az oktatókat kértük, hogy ettől az időponttól kezdődően a hiba elhárításáig tekintsenek el a vizsgára való jelentkezés és a lejelentkezés szabályaitól. A vizsgára való utólagos fel- és lejelentkezésekkel kapcsolatban – a hiba elhárítása után – az Oktatási Igazgatóság segítséget nyújt: a hallgatót lejelentkezteti vagy felteszi az adott vizsganapra az oktató jelzése alapján.

Jelenleg az Oktatási Igazgatóság munkatársai sem tudnak a Neptunba belépni, ezért segíteni csak a hiba elhárítása után lesz lehetoségük.

Üdvözlettel:

Dr. Nagyné dr. Stribl Tünde oktatási igazgató”.