INTRENATIONAL-WEEKSzeptember 23. és 30. között kerül megrendezésre az „International Week”, mely során 7 ország 12 előadóját látjuk vendégül itt a Turizmus Tanszéken.

A Nemzetközi Hét célja a kar nemzetközi kapcsolatainak demonstrálása a hallgatók, tanárok és külső partnereink irányába. Ez az esemény egy kiváló lehetőség arra, hogy a külföldi partnereink egyszerre találkozzanak a Tanszék tanáraival, diákjaival, és egyúttal megismerjék külső kapcsolatrendszerünk résztvevőit is.

A rendezvény keretein belül szeretnénk felhívni a hallgatók figyelmét a nemzetközi kapcsolatok és a külföldi tanulmányutak jelentőségére is.  Egy héten keresztül lehetőséget biztosítunk arra, hogy a normál kurzusokon belül külföldi tanárok előadásait hallgathassák, illetve megismerhessék azon partnerintézményeink oktatóit, ahová az Erasmus program keretén belül el lehet jutni. Ezek a másfél órás előadások szabadon látogathatók mindenki számára. A Nemzetközi Hét programja letölthető itt.

Az oktatók számára a külföldi partnerekkel való találkozás lehetőséget ad doktori és egyéb kutatási problémák felderítésére, közös programok kezdeményezésére, illetve további együttműködésre.

Hallgatóink számára lehetőség van a „Central Europe and Tourism Competitiveness” (Versenyképesség a turizmusban) elnevezésű konferencián való részvételre is, amelyhez regisztráció szükséges. A regisztrációt a cis@gtk.uni-pannon.hu email címre várjuk név, Neptun kód, illetve a téma megjelölésével. A konferencia részletes programja letölthető itt.