P1000057A Gazdaságtudományi Kar  március 17-én  első ízben rendezte meg a Nemzetközi Délután elnevezésű programot, ahol az érdeklődők a Kar által kínált idegen nyelvű programok mellett  Erasmus ösztöndíj lehetőségekről, illetve nemzetközi tanulmányokról kaphattak bővebb információt.  A rendezvény lehetőséget nyújtott előadások meghallgatására többek között a Uni of Applied Sciences of Bremen képviselőjétől; Thad Usowicz Karunkon okató Fulbright professzortól. A sokszínű programok között találhattuk az Erasmus diákok képes élménybeszámolóját, illetve az amerikai Internship International lehetőségekről is értesülhettünk.
A programokat nemzetközi ételkóstoló, táncbemutatók (hastánc, hip-hop, salsa) is színesítették. A GTK nemzetközi kvízt kitöltők között értékes nyeremények kerültek kisorsolásra. A szerencsések VEN hetijegyeket illetve MKB meccsjegyeket is vihettek haza a nemzetközi hangulat mellé.
A Nemzetközi Délután részeként meghallgathattuk Jancsik András dékán úr fotókkal illusztrált beszámolóját Brazíliáról, majd a napot egy  nemzetközi táncokkal tarkított buli zárta a DC-ben.
Reméljük minél többen kedvet  kaptatok a külföldi tanulmányokhoz! Várunk Benneteket jövőre is!
A rendezvényről több fotót találtok  még itt: http://www.flickr.com/photos/pe-gtk/sets/72157623552804835/