A Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Karán a 2006/2007. tanévben – az oktatási módszerek és eszközök fejlesztése jegyében – került sor a Moodle e-learning keretrendszer bevezetésre. A Moodle-rendszerrel könnyedén megoldható a beadandók, a kutatási munkák feltöltése, valamint a rendszer erre kialakított fórumokkal biztosítja a felhasználók közötti online kommunikációt is.

A gazdasági képzést végző tanszékek mindegyike rendelkezik saját felhasználói felülettel (mappával), melyben a tanszékhez tartozó tananyagok, kutatások és más szakmai jellegű dokumentumok állnak a hallgatók és az oktatók rendelkezésére.

A rendszer használatával kapcsolatos tapasztalatokról folytatunk kutatást, melyben a hallgatók Moodle használati szokásait, véleményét vizsgáljuk. A kutatás célja a Moodle rendszer, mint oktatási eszköz hatékonyságának megállapítása, mely kizárólag hallgatói véleményre alapul. Az eredmények alapján a rendszer funkcióinak fejlesztése a cél, melyhez az alábbi kérdőív kitöltésével mindenki hozzájárulhat!

Együttműködésedet köszönjük!