2017. április 5. (szerda) – Pannon Egyetem – A épület, a204-es terem

Tudjuk, messziről a fű is zöldebb… De vajon mégis, mi lehet a titka annak, hogy a szomszéd vállalkozása jobban megy? Mit tudhat ő, amit én nem?

Kinek szól a „Mitől sikeresebb a szomszéd vállalkozása” című képzés?

Ezt a képzést elsősorban olyan kis- és középvállalkozóknak ajánljuk, akik időnként az alábbi problémák egyikével-másikával (vagy mindegyikével) küzdenek:

A képzés célja a résztvevők vezetői tudatosságának és készségeinek a fejlesztése a vállalkozásuk sikerességének növelése érdekében.

Jelentkezzen most!

Tematika

Módszertan, megközelítés:

A képzés nyelve: magyar

Létszám: Csoportonként max. 16 fő

Időtartam: 1 nap (9.00h-17.00h)

Helyszín: a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Karának első emeleti könyvtárterme (az ettől eltérő helyszínről külön értesítjük a jelentkezőket)

Mire lesz képes az, aki elvégzi a képzést?

A képzés eredményeképpen a résztvevők képesek lesznek:

 

A képzés vezetője Makkay-Chambers Adrienne, menedzsment tréner és coach

Makkay-Chambers AdrienneAdrienne küldetésének érzi, hogy nemzetközi szaktudását és tapasztalatait fehasználva támogassa a magyaroszági vezetőket és szakembereket munkájuk sikerességének fokozásában.

Adrienne első diplomáját az ELTE BTK-án szerezte, majd hosszú ideig Angliában élt. Magyarországra visszatérve a Deloitte menedzsment tanácsadója, majd közép-európai regionális képzési vezetője lett. 2002 óta szabadúszó trénerként, tanácsadóként és coachként dolgozik Európa-szerte; ügyfelei között szerepel a Deloitte EMEA, a Morgan Stanley, a Renault, az ISG Personalmanagement, a Magnetec Ungarn, a BPP University (London), a Wilson Learning Europa, stb. Posztgraduális diplomát szerzett Human Resource Development téren a londoni BPP University-n, ahol évekig tanított is képzés-fejlesztést és HR-t. A CIPD (brit HR kamara) és a Wilson Learning akkreditált trénere; tagja a Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamara elnökségének, a CIPD-nek, valamint a magyar Humán Szakemberek Országos Szövetségének.

2017. április 5. (szerda) – Pannon Egyetem – A épület, a204-es terem

Jelentkezzen most!

Vissza a tréningnaptárhoz! >>>

Vissza a vállalati tréningekhez! >>>