A Gazdaságtudományi Karon induló mesterképzéseink közül végül, de nem utolsó sorban a Vezetés és szervezés szakot szeretnénk bemutatni Nektek. Ne feledjétek, hogy a keresztféléves Mesterszakos jelentkezési határidő november 15.!

A Vezetés és szervezés mesterszak leginkább azoknak ajánlott, akik úgy szeretnének elmélyedni a menedzsment tudományában, hogy az számukra a lehető legtöbb gyakorlati haszonnal járjon. A szak hallgatói szeretnék szervezői, problémamegoldói és döntési képességeiket magas szintre fejleszteni, a képzés során megszerzett ismereteiket az üzleti világban kamatoztatni, és a különféle szervezetek emberi és anyagi folyamatait kiemelkedő szakmai színvonalon irányítani.

A képzés során elsajátított gyakorlati tapasztalat és tudásanyag lehetőséget nyújt a végzett hallgatók számára számos munkakör betöltésére. Elhelyezkedhetnek profiltól függetlenül bármilyen termelő- és szolgáltató vállalatnál a „kicsiktől a multikig”, országos és regionális fejlesztési ügynökségeknél, felsőoktatási intézményekben, személyzeti és üzleti tanácsadó cégeknél, szakminisztériumokban, illetve azok különféle szerveinél. A szerzett ismeretek ezen túl alkalmassá tesznek saját vállalkozások indítására és sikeres működtetésére is.

A szakra előfeltétel nélkül (tehát nem kell előzetes kreditvizsgálat) felvehetők azok, akik gazdálkodási és menedzsment képzésen szereztek diplomát. Egyéb felsőfokú végzettség esetén a hallgatók előző tanulmányaiból 60 kreditpontot kell elismertetni, ebből a mesterképzésbe való felvétel előfeltételeként legalább 30 kredittel kell, hogy rendelkezzen a hallgató a tantervben meghatározott ismeretkörökben.

A 4 féléves (120 kredit) mesterképzés elvégzése után az oklevélben szereplő szakképzettség a következő lesz: Okleveles közgazdász „Vezetés és szervezés” mesterszakon (MA in Organisation and Administration).

A szakról további információkat itt találtok, illetve bármilyen kérdéssel forduljatok hozzánk bizalommal telefonon, e-mailben, vagy személyesen.