A Pannon Egyetem Felsőoktatási Minőségi Díjjal kitüntetett Gazdaságtudományi Karán induló mesterképzések közül másodikként a Logisztikai menedzsment szakot szeretnénk bemutatni Nektek. Ne feledjétek, hogy a keresztféléves Mesterszakos jelentkezési határidő november 15.!

A logisztikai menedzsment mesterszak főleg olyan gyakorlatias beállítottságú emberek számára megfelelő, akik szeretik a változatos, többoldalú kihívást jelentő feladatokat. A szak hallgatói a termelés, szállítmányozás és a kereskedelem világában egyaránt hasznosítható, megalapozott szakértelemmel fognak rendelkezni, illetve szervezői-, tervezői, problémamegoldó és döntési készségeiket is kamatoztathatják ezeken a területeken.

Az elhelyezkedési lehetőségek széles skálája áll majd a végzett hallgatók előtt: bármilyen termelővállalat a „kicsiktől a multikig”, kereskedelmi vállalkozások, bármilyen szállítmányozással, illetve fuvarozással foglalkozó cég, és az összes olyan hely, ahol a működés során anyagáramlás történik. A szerzett ismeretek ezen túl alkalmassá teszik diplomásainkat saját vállalkozások indítására és sikeres működtetésére is.

A szakra előfeltétel nélkül (tehát nem kell előzetes kreditvizsgálat) felvehetők azok, akik alkalmazott közgazdaságtan, emberi erőforrások, gazdálkodási és menedzsment, kereskedelem és marketing, közszolgálati, nemzetközi gazdálkodás, pénzügy és számvitel, vagy turizmus-vendéglátás területeken szereztek diplomát. Egyéb felsőfokú végzettség esetén a hallgatók előző tanulmányaiból 60 kreditpontot kell elismertetni, ebből a mesterképzésbe való felvétel előfeltételeként legalább 30 kredittel kell, hogy rendelkezzen a hallgató a tantervben meghatározott ismeretkörökben.

A 4 féléves (120 kredit) mesterképzés elvégzése után az oklevélben szereplő szakképzettség megnevezése a következő lesz: Okleveles közgazdász „Logisztikai menedzsment” mesterszakon (Master of Science in Logistics).

A szakról további információkat itt találtok, illetve bármilyen kérdéssel forduljatok hozzánk telefonon, e-mailben, vagy személyesen a november 3-i Pannon Állásbörzén a GTK standján.