Forrás: kreativ.hu/drv

Forrás: kreativ.hu/drv

A Kreatív Csoport újra diákreklámversenyt indít, Merck Kreatív Diákreklámverseny címmel. A versenyfeladatot ezúttal a Merck adja. A versenyre nevezhet minden felsőoktatási intézményben tanuló, és egyéb felsőfokú képzésben résztvevő diák.

A versenyről részletesen:

Rágd be magad a reklámiparba! 🙂

Valljuk be: a legtöbb gyógyszerreklám igencsak gyenge. Arról nem is beszélve, hogy Hozzád nagyon ritkán szólnak.

Most itt a lehetőség, hogy megmutasd, egy egyszerű C-vitaminból is lehet fiatalos, „cool” márkát csinálni! A nyerteseket elvisszük Barcelonába, ahol a versenyben szereplő termékeket gyártják.

Nevezési határidő: 2011. március 31.

Kategóriák:

  1. Termékbevezetés: Pozícionálj, építsd fel a kommunikációt, és vezess be egy terméket!
  2. Print: Tervezz arculatot, sajtóhirdetést, billboardot vagy szórólapot!
  3. POS / Terméktervezés / szóró ajándék: Tervezz POS marketingeszközt, szóróajándékot, vagy gondold újra egy termék csomagolását!
  4. Reklámfilm / film a netre / gerilla film: Forgass filmet, rajzolj storyboardot, vagy írj forgatókönyvet!
  5. Internet: Tervezz honlapot vagy bannert! Aktivizáld a közösségi médiát!

A pályázók indulhatnak egyénileg, és csapatban is. Egy csapat maximum 3 hallgatóból állhat. A csapat tagjai akár több oktatási intézményből is összeállhatnak. Egy fő nem lehet egyszerre több csapat tagja.

A részletes kiírást és feladatot a nevezési határidő letelte után kapják meg a benevezett csapatok. Felkészítő tanár segítségét ezúttal is igénybe vehetitek.

Jelentkezés:

A kitöltött nevezési lapot faxon, e-mailben vagy postai úton várjuk a lent megadott elérhetőségekre. (Online jelentkezés esetén a következő adatokat adjátok meg: csapattagok neve, telefonszáma, e-mail címe, az iskola, kar, szak, ahova jártok, csapatnév, és a kategória/ák, ami(k)ben indultok.)

A nevezési lapot itt találjátok.

További infó:

Facebook: Kreatív Diákreklámverseny

www.kreativ.hu/drv

Lájkoljatok, és nevezzetek!🙂

Kapcsolat: Milassin Mariann (milassinm@kreativ.hu, tel: 430-4533, fax: 430-4579, cím: Professional Publishing Hungary Kft. 1037 Budapest, Montevideo u. 3./b, „Kreatív Diákreklámverseny”).