13_GTK_kiadvany_055(1)Örömmel tájékoztatjuk az egyetemi polgárokat, hogy a “MegszépülAVárosom” Program szervezői által meghirdetett versenyben Veszprém jelenleg az első helyen áll, amely eredményhez nagymértékben hozzájárult az egyetemi polgárok aktív közreműködése.

Megköszönve eddigi szavazataitokat, továbbra is kérünk Benneteket, hogy támogassátok a “MegszépülAVárosom” Programot, amelynek keretében egy fővárosi kerületet vagy egy vidéki város közterületét újítják fel a pályázatot kiírók.

Mint arról már korábban beszámoltunk, a kiválasztási folyamatot a lakosságra bízzák az erre a célra létrehozott weboldalon. A programba bekerült Veszprém városa is. Veszprémben az elmúlt időszakban jelentős
felújítások voltak, amelyek mind Veszprém, mind az egyetem polgárai számára értéket jelentenek. Közterek és épületek szépültek meg, melyek a város turisztikai vonzerejét, színvonalát, történelmi értékét emelik. Jelen
versennyel további felújítási munkákra nyílik lehetőség, egy újabb közterület szépülhet meg a veszprémi és egyetemi polgárok összefogásával.

Kérjük az egyetemi polgárokat, hogy a lenti elérhetőségen naponta (24 óránként) egy alkalommal támogassák Veszprém város rehabilitációjának folytatását, ezzel is erősítve a város és az egyetem jó kapcsolatát. A szavazás december 20-ig tart, amely után a projekt képviselői – a polgármesterrel közösen – választják ki a nyertes település vagy kerület felújítani kívánt közterületét.

Szavazni a megszepulavarosom.hu/ oldalon lehet. Kattints ide, és szavazz!