Az egyetemi városrész madártávlatból

Az egyetemi városrész madártávlatból

A tavalyi év végén zárult a mintegy három hónapig tartó országos szavazás a Megszépül a városom című program keretében. A versenyen 34.040 regisztrált szavazó vett részt. A beérkezett 85.873 szavazatból Veszprém 31,3 %-ot megszerezve aratott győzelmet.

Február 9-én éjfélig van lehetőségünk szavazni arra, hogy Veszprémen belül melyik köztér kerüljön felújításra.

Az opciók között az EGYETEMI VÁROSRÉSZ KÖZTERÜLETEINEK MEGÚJÍTÁSA is szerepel. Itt a Hóvirág utca – Stadion út – Egyetem utca – Wartha Vince utcák által határolt tömbbelsőkben javasolt elsősorban az idősebb és egyetemista korosztály megcélzásával sakkasztalok, ping-pong asztalok, felnőtt játszóelemek kihelyezése.

Ezúton is köszönjük mindenkinek, aki szavazott Veszprémre a versenyben. Fogjunk össze ismét, és szavazzunk az egyetemi városrész közterületeinek felújítására, hiszen ez a fejlesztés közvetlenül érinti az egyetem hallgatóit, munkatársait!

A kiválasztott közterekre szavazni 2014. február 9-én, vasárnap éjfélig lehet a http://www.veszprem.hu/veszpremieknek/hirek/kozeleti-hirek/4254-szavazas oldalon, az oldal jobb sávjában lévő szavazómodullal, amely 24 óránként fogad el szavazatot.