Fotó: kongresszus.logisztika.hu

Fotó: kongresszus.logisztika.hu

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság az Országos Hallgatói Konferencián az alap és mesterképzésben részt vevő, nappali tagozatos hallgatókat idén is ingyenesen látja vendégül a három napos logisztikai és beszerzési kongresszus teljes első napján.

Összesen 100 hallgató ingyenes részvételét biztosítják, a helyeket a jelentkezés sorrendjében töltik fel. A rendezvény többi napján támogatott áron vehetnek részt a felsőoktatási intézmények nappali tagozatos hallgatói.

Helyszín és időpont:

Hotel Azúr****, Siófok

2014. november 12., szerda

Az MLBKT kongresszus 2. és 3. napjára (2014. november 13-14.) kedvezményes kiegészítőjegy vásárolható a felsőoktatásban tanulóknak.
Miért érdemes részt venni a konferencián?

  • Hallgatóként több száz logisztikai és beszerzési szakemberrel, és az ország minden pontjáról érkező hallgatótársaiddal találkozhatsz.
  • Idén egy minden eddiginél interaktívabb hallgatói konferencián vehetsz részt, melynek során minden olyan kérdést feltehetsz, amelyet eddig nem mertél, vagy nem volt módod feltenni!
  • A hallgatói konferencián olyan témákat járnak körül, amelyek segítenek, hogy könnyebben megtaláld a helyedet választott szakmádban.
  • Megismerheted az MLBKT Ifjúsági Tagozatát és munkáját.
  • A konferencia után állásbörzét szerveznek, ahol frissdiplomás és gyakornoki pozíciókra, valamint egyéb programokra jelentkezhetsz, sőt, akár már előinterjúzhatsz is! Vidd magaddal önéletrajzodat is!

További információk itt olvashatók!