kutejszA Kutatók Éjszakáján, 2012. szeptember 28-án 6. alkalommal rendezi meg Karunk a Gazdasági Játékfesztivált, melynek keretében a tavalyi sikeren felbuzdulva idén is – alapképzési szakok alkalmazásait is – tartalmazó Offline Facebook Parkot rendezünk.

A fiatalok körében népszerű közösségi oldalt, a Facebook-ot visszük ki a természetbe és arra buzdítunk minden középiskolást és veszprémi fiatalt, hogy Internetmentes környezetben, offline és analóg módon is próbálja ki a közösségi oldal szolgáltatásait.

Így a rendezvényen “lájkolni”, megosztani, posztolni, csoportokat alkotni és helyekre bejelentkezni (check-inelni) lehet majd, ezen kívül a népszerű közösségi alkalmazásokat – így többek között a Farmville-t, Maffia Wars-t, a SongPop-ot is ki lehet majd próbálni offline módon, s analóg chatelésre, Google-használatra és e-mailküldésre is lesz lehetőség.

Az este folyamán az alkalmazások “szakmai oldala” is megjelenik majd, így például a CafeWorld, mint logisztikai sorbanállási modell kerül bemutatásra, de az egyes alapképzési szakok is készülnek egy-egy szakmai, offline Facebookra szabott játékkal.

A hagyományoknak megfelelően a játék idén is az érettségi tablóért (is) zajlik, így azon középiskolás osztály, aki a legnagyobb arányú létszámmal képviselteti magát a rendezvényen és végighalad a játékokon, az ImpressionArt jóvoltából megnyeri az érettségi tablóját! (Létszámarány egyezőség esetén a játékon szerzett pontszám számít. Amennyiben ebben is egyezés fordul elő, így sorsolásos alapon döntünk az érettségi tabló sorsáról.)

A tavalyi promóvideó itt tekinthető meg:

Program:

18h: Offline Facebook park indítása – regisztráció az Aula előtt (Egyetem u. 10.)

18.10: Egyetemi és offline Facebook alkalmazások telepítése – Aula, A épület előtti terület, egyetem mögötti park

20.30 Eredményhirdetés a középiskolások versenyében – ImpressionArt alkalmazás helyszíne

A program eső esetén az A épületben kerül megrendezésre!

További információk és a program eseményoldala a Kar Facebook oldalán találhatók.