85796_16_738f4fba71ed27a65bc7062_c2010 május 7-én rendezték meg a Diák Menedzsment bajnokság döntőjét Pesten. A Döntőn a Bajnokság 10 legeredményesebb csapata vett részt, akik sikeresen vették a regionális élő selejtezők és az online középdöntő akadályait.

A döntőre új kihívást is állítottak a versenyzők elé a szervezők: A KPMG közreműködésével kidolgozott 2 esettanulmány – A: új hipermarket bevezetése a piacra, B: elavult és hatékonytalan hipermarket fejlesztése, marketing és működési hatékonyság fókuszában – közül választhattak, az általuk elképzelt megoldásokat prezentációban adták elő a támogatók képviselőiből álló zsűrinek. A prezentációk mellett a hipermarket szimuláció üzleti eredménye is számított a döntő során.

Az összesített eredmények alapján az év Legjobb Diák Menedzsment csapata Karunkról érkezett Hegedűs Andrea, Krausz Péter és Nagy Tamás alkotta ATP Tour lett, sőt a legjobb cash-flow menedzsmentért járó különdíjat is elhozták!

A verseny döntősei HTC HERO PDA készülékkel, prágai utazással, karrier-tréninggel és számos ajándékcsomaggal, számos tapasztalattal és kapcsolattal lettek gazdagabbak. Eredményükhöz szívből gratulálunk!