GTK nyilt nap 2013Az érettségik után, de még a felvételi időszak vége előtt, gyere el július 3-án a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Karára, tölts el velünk egy kellemes délelőttöt, s győződj meg róla, hogy a PE-GTK egy igazán jó választás Számodra!

Hallgasd meg, hogy milyen lehetőségeket kínál Neked a Kar, s hogy igazán jól induljon a nyarad nyerj egy 2 főre szóló vízitúrát a Szigetközbe az Eurotrekking felajánlásából, vagy egy Hauser kerékpárt az Avex Zrt. felajánlásából!

Program:

Előadások az A/1 előadóteremben:

10.00 – 10.20 PE-GTK, a lehetőségek kara – Milyen lehetőségeket kínál a Gazdaságtudományi Kar?

Dr. Csizmadia Tibor oktatási és akkreditációs dékánhelyettes és Dr. Kovács Zoltán, a Kar alapító dékánjának előadása oktatásról, ösztöndíjakról, nyelvtanulásról, tehetséggondozásról, későbbi elhelyezkedési lehetőségekről

10.25 – 10.45 Miért a PE-GTK?

Dr. Gaál Zoltán professzor úr előadása

10.50 – 11.10 Hova tovább a diploma után? – Milyen munkalehetőségek várják a PE-GTK-n végzett hallgatókat?

dr. Ködmön István, a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. termelési igazgatójának előadása

11.15 – 11.35 Mennyit ér egy PE-GTK diploma? – Elhelyezkedési és karrierlehetőségek

Farkas Pál (termelési részlegvezető, Continental Automotive Hungary Kft.), PE-GTK-n végzett öregdiák előadása

Az A épület aulájában lévő standoknál folyamatos tájékoztatás a szakokról, tanulmányokról, külföldi ösztöndíjakról, tehetséggondozásról, hallgatói életről, GÓLYATÁBORRÓL.

FIGYELEM!

A rendezvény résztvevői között kisorsolunk 1 db Hauser kerékpárt az Avex Zrt., és 1 db vízitúrát a Szigetközbe 2 fő részére az Eurotrekking felajánlásából.

Ha már jelentkeztél, akkor azért gyere el, hogy meggyőződj róla, a lehető legjobban döntöttél!:) Ha pedig még nem jelentkeztél, akkor itt az ideje információkat gyűjteni!:)

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Bővebb információkat a rendezvény facebook oldalán találsz: https://www.facebook.com/events/584067141614243/